ZhiDou – nova snaga na polju električnih vozila

Zhidou D2, Zhidou D2S, CENNTRO ili jednostavno modeli električnih vozila brenda ZhiDou, matične kompanije Geely Holding, jednog od najaktivnijih proizvođača u oblasti elektro automobila.
Kompanija je osnovana, sada već davne, 1986. godine. Zapošljava preko 80.000 ljudi i ne samo da je preuzela Volvo brend, već učestvuje i u brendovima poput Daimler, Lotus i londonske taksi kompanije “Black Cabs”.
Osim toga razvojni brend komapnije Geely Holding ima potpuno novo učešče u proizvodnji komercijalnih (lakih dostavnih) vozila Cenntro koju obeležava serija Metro I i Metro II.

Osvrt na tržište

Firma ZhiDou Cenntro Balkan kao ekskluzivni distributer elektro vozila Zhidou i Električnih dostavnih vozila Cenntro posluje na tržištu Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, sa nadom da će ubrzo električna vozila, električni auto, auto na struju, elcar, elektro auto, vozim na struju, ev car i ostali nazivi postati savim uobičajena stvar.

Osvrt na viziju

ZhiDou kao nova snaga na polju električnih vozila ima za cilj osmišljavanje modernih, kompaktnih elektro vozila u svakodnevnoj i komercijalnoj upotrebi, pri tom vodeći računa o svojim korisnicima pre svega kvalitetom pruženih proizvoda i njihovim jedinstvenim karakteristikama.

ZhiDou Srbija

ZhiDou brend je prisutan i na tržištu Srbije od juna meseca 2019. godine, kao i brend istoimene kompanije Cenntro.
Eksluzivni zastupnik i distributer za tržište Srbije je firma ZhiDou CENNTRO Balkan, Vinogradska 57V, Surčin (Beograd).

Moderna električna vozila

ZhiDou

Dizajniran u Italiji, proizveden u Kini i u stalnom razvoju, ovaj električni automobil odlikuju vrhunske performanse, velika autonomija i brzina punjenja baterija.
Sva udobnost gradskog automobila sa jedinstvenim prednostima performansi električnog vozila.
Model Zhidou D2 – električni automobil

Moderan dizajn, sportski branici, LED svetla, dostupan u 6 boja karoserije, sačinjen od kvalitetnih materijala, volan presvučen kožom, samo su neki od aduta koje nudi ovaj model.

Više o modelu Zhidou D2 pogledajte na sledećem linku (https://vozimnastruju.rs/d2)

Model Zhidou D2S – električni automobil

Hromirani detalji, savremena LED svetla, dostupan u 6 boja karoserije, komforan i prijatan enterijer, kožna sportska sedišta, multifunkcionalni volan, jednostavno pravo uživanje u vožnji, koju donosi ovaj jedinstveni model.

Više o performansama i karakteristikama modela Zhidou D2s pogledajte na sledećem linku (https://vozimnastruju.rs/d2s)

CENNTRO

Kompanija CENNTRO AUTOMOTIVE Group je globalna tehnološka kompanija koja upravlja automobilskom platformom “Co-op” pružajući ceo spektar električnih vozila, tehnologije i razvoja.
Fokus kompanije se oslikava kroz postojeće modele lakih dostavnih elektro vozila METRO I i METRO II, sa ciljem povećanja ekonomske efikasnosti.
Modeli vozila METRO I i METRO II prihvaćeni su širom sveta, gde je akcenat prvobitno stavljen na tržište USA, ali ideja grupacije CENNTRO koja je ponudila tehničko-tehnološko rešenje u vidu električnih lakih dostavnih vozila ne izuzima ni Evropu kao jedno od tržišta gde ja takođe primena ovih vozila tražena.
Kvalitet izrade vozila METRO kao i troškovi održavanja, i same vožnje, predstavljaju jedinstvenu ponudu na tržištu vozila ovog i sličnog tipa.

Na linku (https://vozimnastruju.rs/cenntro) pogledajte detaljnije o ovim modernim električnim dostavnim vozilima.

I za kraj: Share’ngo

Korisnicima je na raspolaganju kratkoročni najam električnih automobila, tako što se mogu registrovati za 10 minuta putem mobilne aplikacije i korisiti električna vozila marke ZhiDou.
PREDNOSTI
za preduzeće:

 • Ukoliko se prevoze dve osobe vožnja je jeftinije od javnog prevoza
 • Nula emisija štetnih gasova
 • Bolja prometnost saobraćaja
 • Lako parkiranje
  za OPERATERA
 • Brzi povratak ulaganja (<2 godine)
 • Niski troškovi usluge
 • Kompletan sistem administracije
 • Mobilna aplikacija
 • Jednostavna upotreba.

Posetite sajt www.vozimnastruju.rs i odaberite model za vas.

izvor, foto i video: https://vozimnastruju.rs/

Pročitajte i...