Za rubriku „verovali ili ne“: vozio se autoputem na osovini između dve kamionske prikolice

Čovek koji je sedeo na osovini između dve kamionske prikolice, koje su se kretale australijskim autoputem, označen je u komentarima video snimka kao „apsolutni kretenski moron“ nakon što su se snimci vratolomije pojavili na poznatom web sajtu Reddit.

Prema australijskom Daily Mail-u, snimak opasne vratolomije prenet je na Reddit nakon što je u utorak snimljen na autoputu Monash u Melburnu.

Video snimak prikazuje čoveka kako prilično udobno sedi dok kamion putuje autoputem, čija je maksimalna brzina ograničena na 100 km/h. Samo mu se jedna ruka drži za osovinu, dok mu druga leži u krilu. Video snimak možete pogledati na ovom linku.

Nije poznato koliko dugo je ovaj čovek putovao na ovaj način.

Jedan korisnik Reddita označio je „putnika“ u ovoj vratolomiji kao „apsolutnog prokletog morona“, aludirajući na to kako je prijatelj njegovog oca teško povređen i oslepljen nakon pokušaja šetnje između kamiona i prikolice.

Drugi korisnici su bili blaži u komentarima, i na razumljiv način osudili ovaj, nazovi, štos, iako je bilo kritika i za vozača koji je incident snimio dok je upravljao svojim vozilom.

izvor: trans.info

Pročitajte i...