Walmart želi da implementira myQ tehnologiju pametnih garaža za isporuku namirnica

Maloprodajni gigant namerava da proširi mogućnosti svog lanca isporuke namirnica uz pomoć myQ-a, tehnologije koja funkcioniše na principu pametnih garaža.

Tehnološka kompanija myQ, koja razvija pomenutu tehnologiju, trenutno omogućava korisnicima da nadgledaju, kontrolišu i obezbeđuju svoja garažna vrata preko instalirane aplikacije na svom telefonu, a njeno partnerstvo sa Walmart+ InHome omogućiće članovima te usluge da sve svoje kupljene proizvode, pa čak i povratnu robu iz Walmarta, isporuče i preuzmu preko svojih garaža.

Prema myQ, jedno od pet domaćinstava je već opremljeno svojom tehnologijom pametne garaže. Tehnologija je ugrađena u brendove pametnih otvarača za garažna vrata LiftMaster i Chamberlain i može se integrisati sa drugim brendovima otvarača garažnih vrata preko myQ Smart Garage Control uređaja.

Opcija za isporuku željenog artikla u garažu biće dostupna kada se kupci odjave na Walmart aplikaciji. Saradnici Walmarta će preuzeti isporuku i dobiće jednokratni pristup garaži preko myQ povezanog uređaja.

Foto: unsplash.com

Pročitajte i...