Uklonite grafite pomoću rešenja grupe INPS

Grafiti ne moraju biti problem, INPS Group ima rešenje.

Vandalizam vozova, autobusa, zgrada i imovine je uvredljiv, neprijatan i stvara atmosferu zanemarivanja. Ovo je globalni problem.

Ispisivanje grafita izaziva znatne troškove za preduzeća i vlasnike nekretnina. Jedna od najvećih pritužbi koje čujemo je da prisustvo grafita i urezanih prozora/ogledala ukazuje na to da područje nije sigurno niti čisto.

Nepoznati trošak i efekat su gubitak vozača ili posetilaca zbog degradiranog okruženja koje utiče na osećaj sigurnosti kupaca.

Sada možete da zaštitite svoju imovinu i klijente sa 3M ™ Scotchgard ™ (SG) višeslojnom zaštitnom folijom 1004 iz INPS Group.

3M film protiv grafita pruža četiri sloja zaštite od nagrizanja i oštećenja boje. Održavajte udobnost putnika i osećaj sigurnosti pomoću 3M SG 1004 filma.

Pat Stapleton, izvršni direktor računa u INPS -u, rekao je:

„INPS Group ima dugogodišnje iskustvo u prodaji 3M ™ Scotchgard ™ višeslojne zaštitne folije 1004. INPS pretvara film u prilagođene delove koji odgovaraju detaljnim specifikacijama koje su izneli naši kupci. Naša glavna baza kupaca je tranzitna industrija koja uključuje autobuse, vagone i stanice metroa. Takođe smo partneri sa globalnim instalaterima kako bismo podržali uspešne aplikacije. “

Tranzitna industrija suočava se sa mnogim problemima koji uključuju oštećenje imovine i uništenje. Podzemne železnice, vozovi, prozori i pokretne stepenice postali su glavna meta vandalizma i grafita. Upotreba oštrog instrumenta ili nagrizanje kiselinom takođe je još jedna metoda koja može uništiti površine u takvim područjima.

Primena 3M ™ Scotchgard ™ višeslojne zaštitne folije 1004 sprečava grafite i vandalizam u mnogim područjima, uključujući:

Skloništa za autobuse

Reklamni paneli

Paneli sa kartama grada

Prostori za sedenje

Bočne i zadnje staklene ploče

Unutrašnji i spoljašnji prozori

Digitalni ekrani

Liftovi

Pokretne stepenice

Skloništa za autobuse

Platne stanice

Ulazi na platformu

Mape i vitrine

Kabine za obezbeđenje

Javni toaleti

Terminal ulazi

Više o 3M ™ Scotchgard ™ na: https://inpsgroup.com

izvor@foto: railway-news.com

Pročitajte i...