Tive lansira fleksibilnu etiketu za beleženje temperature „Tive Tag“

Kompanija Tive, globalni lider u lancima snabdevanja i logističkoj tehnologiji, najavila je izdavanje tehnološkog rešenja pod nazivom Tive Tag. To je dugotrajni uređaj za beleženje temperature sa paketa , baziran na oblaku i koji daje podatke u obliku fleksibilne etikete za otpremu.

Dizajniran da razbije barijere u pogledu cena, Tive Tag pruža rešenje za isporuke prve i poslednje milje, operacije u skladištu, kao i upravljanje hladnim lancem koji se odvija putem, železnicom, vazduhom i okeanom.

Zamislite uređaj za beleženje temperature koji je omogućen u oblaku, u obliku tanke, fleksibilne etikete za otpremu i po upola nižoj ceni od konvencionalnog merača.

Neka traje i do godinu dana, dizajnirajte ga tako da se ponovo koristi od putovanja do putovanja, a zatim mu dajte bateriju koja nije litijumska. To je kao etiketa za otpremu – samo ona koja ima neverovatnu količinu tehnologije ugrađene unutra.

Tive već ima portfolio nagrađivanih inovacija hladnog lanca. Tive Tag je jednostavno rešenje za špeditere, trgovce na malo, operatere hladnjače i isporuku poslednje milje.

Klijenti imaju kontrolni trag za usklađenost, oznaka je bezbedna za vazdušni teret i podržava vaše ESG inicijative sa minimalnim elektronskim otpadom. Jednostavno zalepite, dodirnite ga telefonom i pošaljite.

U praksi, pokrenite i zaustavite Tive Tag da biste definisali pojedinačna putovanja. Zalepite oznaku na plastični kontejner za višekratnu upotrebu (RPC), karton ili kutiju i sada imate dokaz o isporuci i dokaz da je hladni lanac održan po zadatoj temperaturi. Idite preko grada, od obale do obale ili od kontinenta do kontinenta. Tive Tag čini slanje i prijem bezbednim i lakim.

*izvor: porttechnology.org

Pročitajte i...