Slika nedelje sa Sajma mobilnosti u Japanu

Tokom Sajma mobilnosti u Japanu, Toyota je prikazala pet dodatnih konceptnih vozila, ilustrujući raznovrsnost rešenja mobilnosti za sve.

Svi ti koncepti su električni, jedan je posebno razvijen za upotrebu na Mesecu.

Pored toga, Toyota će predstaviti novi koncept kokpita pod nazivom „neo upravljanje“ zasnovan na upravljaču motocikla, integrišući funkcije pedala gasa i kočnice u volan.

Među debitantima su:

Koncept pikapa srednje veličine sledeće generacije, sa monokok karoserijom koja pruža visoku izdržljivost za stvaranje praktičnog, ali modernog BEV-a. Dužine nešto više od 5 metara sa dizajnom dvostruke kabine, monokok struktura EPU-a takođe omogućava svestran prostor na tabli koji zadovoljava širi spektar korisničkih aplikacija.

Zadnji deo kabine je hrabro povezan sa tablom kako bi se prilagodio različitim preferencijama korisnika, podržavajući širok spektar životnih stilova mobilnosti, uključujući aktivnosti na otvorenom.

Tišina BEV-a je praćena pakovanjem sa niskim centrom gravitacije za superiornu stabilnost upravljanja i udobnost vožnje.

Glavne specifikacije

Dužina (mm) / Širina (mm) / Visina (mm) 5.070 / 1.910 / 1.710

Međuosovinsko rastojanje (mm) 3.350

LAND CRUISER Se

Nudi performanse vožnje visokog obrtnog momenta jedinstvene za BEV vozila, zajedno sa elegantnim, modernim dizajnom. Toyota dodatno proširuje privlačnost brenda Land Cruiser sa trorednim SUV-om koji zadovoljava različite potrebe sveta.

BEV tišina pomaže u stvaranju udobnog prostora u kabini kada vozite u urbanim sredinama i drugim situacijama na putu.

Monokok karoserija takođe nudi veoma osetljivo rukovanje i samopouzdanje u savladavanju neravnog terena.

Glavne specifikacije

Dužina (mm) / Širina (mm) / Visina (mm) 5.150 / 1.990 / 1.705

Međuosovinsko rastojanje (mm) 3.050

Kapacitet putnika 7

izvor&foto: fleet.ie

Pročitajte i...