Prvi logistički centar OK TRUCKS u jugoistočnoj Evropi u Slavonskom Brodu

OK TRUCKS (www.oktrucks.com) je marka IVECO, predstavljena 2015. godine i posvećena prodaji i ponovnom oglašavanju sertifikovanih polovnih vozila, koja nudi širok asortiman sigurnih, pouzdanih komercijalnih vozila sa sertifikatom IVECO, u zavisnosti od potrebama kupaca nude evropsku garanciju, usluge povezivanja, pomoć na putu i ​​popravku u slučaju kvara, kao i rešenja za finansiranje i lizing.

“S obzirom na važnost i potražnju za komercijalnim vozilima, novih i polovnih, koje dolaze s tržišta jugoistočne Europe, IVECO je odlučio otvoriti novi logistički centar u Slavonskom Brodu kako bi vozila približio svojim kupcima pružajući potpunu uslugu OK TRUCKS. IVECO se već doživljava kao pouzdan partner i ima značajno prisustvo u oblasti u kojoj će 2021. isporučiti više od 5.500 novih i 800 polovnih vozila. Kao lider u gasnoj tehnologiji, glavnom zelenijem i održivom rešenju dostupnom danas sa vozilima na LNG i CNG, IVECO će sa novim centrom podržati dalji rast ovog segmenta u ovoj oblasti “, rekao je Emilio Parato, poslovni direktor za Austriju i Centralnu i Istočna Evropa.

Novi logistički centar OK TRUCKS u jugoistočnoj Evropi nalazi se u Slavonskom Brodu, Slavonsko-Brodska ulica 19A, 35252 Sibinj. Centar je dobro lociran, sa odličnom pristupačnošću iz susednih zemalja i sa ukupnom površinom namenjenom OK kamionima od 4000 m2, uključujući administraciju, servis i parking.

izvor&foto: seebiz.eu

Pročitajte i...