Predstavljamo Kia EV9

Kia je kreirala EV9 kako bi ispunila zahteve modernog načina života u eri elektrifikacije. Dakle, da li će se ovaj potpuno električni SUV izdvojiti od konkurencije?

Impresivan domet i punjenje: domet od 541 km, ultra-brzo punjenje i dvosmerne mogućnosti.

EV9, revolucionaran je za Kiju kao njihov prvi električni troredni SUV. Napravljen na Kijinoj električnoj globalnoj modularnoj platformi (E-GMP), EV9 obećava prostor i udobnost za putnike.

E-GMP znači da EV9 ima dugačko međuosovinsko rastojanje i ravan pod, maksimizirajući unutrašnji prostor. Sedišta u drugom redu se mogu okretati, što vam omogućava da prilagodite svoju unutrašnjost. Dostupan sa šest ili sedam sedišta, fleksibilnost i prostranost EV9 dizajnirani su da zadovolje svaku potrebu.

Što se tiče prostora, EV9 bi moglo biti teško nadmašiti. Sa uspravnim sedištima 4/5, prtljažnik nudi kapacitet od 828 litara, koji pada na 333 litara kada su sedišta 6/7 uspravna. To je dovoljno prtljaga za porodični odmor.

Impresivna oznaka za Kia EV9 je u dometu i punjenju. Kombinujući ultra-brzo punjenje sa maksimalnim dometom od 541 kilometar, ovaj EV je zaista spreman za svako putovanje.

Štaviše, mogućnosti dvosmernog punjenja EV9 otvaraju uzbudljive mogućnosti za budućnost, jer baterija vozila može da napaja domove, uređaje i deluje kao oblik skladištenja energije.

U poređenju sa drugim električnim SUV-ovima na tržištu, Kia EV9 se pojavljuje kao jak konkurent. Dok mnogi električni SUV-ovi nude prostranu unutrašnjost i ekološki prihvatljive karakteristike, EV9 ide dalje sa svojim kapacitetom sedenja u tri reda, što ga čini idealnim za veće porodice ili one kojima je potreban dodatni prostor za putnike.

Uključite impresivan domet i mogućnosti punjenja i Kia EV9 se ističe iz gomile kao jedan od najmodernijih SUV-ova na tržištu.

Kia EV9 označava značajan korak ka održivoj mobilnosti. Sa svojim inovativnim dizajnom, izvanrednim rasponom i naprednim karakteristikama, ovaj potpuno električni SUV je svedočanstvo Kijine posvećenosti isporuci ekološki prihvatljivih vozila bez kompromisa u pogledu stila ili performansi. EV9 svakako ima šansu za konkurentsku krunu EV SUV-a.

„EV9 postavlja nove standarde za segment dok ga potpuno redefiniše. On donosi vozilo sutrašnjice u današnji svet, podstičući ljude da prihvate promenu električnih vozila i pozivajući ih da budu deo transformacije mobilnosti. EV9 će igrati integralnu ulogu u transformaciji brenda Kia i preoblikovanju načina na koji se ljudi kreću.” izjavio je Won Jeong Jeong, predsednik Kia Europe.

izvor&foto: https://electricdrives.tv

Pročitajte i...