Partnerstvo Geek+ i Reesink Logistic Solutions

Geek+, globalni AMR lider, najavio je početak novog partnerstva sa jednim od vodećih evropskih sistem integratora, Reesink Logistic Solutions. Dve kompanije stupaju u saradnju koja pokriva čitav asortiman proizvoda Geek+ i cilja prvenstveno na severnu Evropu, sa fokusom na Holandiju, Nemačku i Poljsku.

„Tržište automatizacije skladišta postaje sve konkurentnije i gušće. Kako bi bile ispred budućeg razvoja, RLS-kompanije su uvek tražile najsavremenije tehnologije, kako bi dodale portfolio proizvoda. Čvrsto verujemo da Geek+ sistemi govore sami za sebe i otvaraju novi svet mogućnosti na našem tržištu. Stoga smo oduševljeni ovim novim partnerstvom i radujemo se dodavanju AMR-a u naša integrisana rešenja,” rekao je Gert Bosink, potpredsednik Royal Reesink-a i direktor divizije Reesink Logistic Solutions.

„Geek+ je ušao na evropsko tržište 2019. godine i ovde je razvio posao fantastičnim tempom, ubrzavajući razvoj fenomena e-trgovine na teritoriji. Sada tražimo izgradnju jake i visoko profesionalne mreže partnera i drago nam je što imamo Reesink Logistic Solutions među njima, sa zrelim i stabilnim otiskom u Evropi“, rekao je Džekson Žang, predsednik Geek+ Europe.

Geek+ je osnovan 2015. godine i veoma brzo se proširio i sada ima kancelarije u sedam zemalja širom sveta. Kompanija je vodeći globalni proizvođač AMR-a, sa šest proizvodnih linija koje rešavaju skladišne zadatke kao što su komisioniranje, premeštanje, sortiranje, viljuškar, šatl i kolaborativni roboti. Geekplus je posebno jak u oblasti komisioniranja robe do osobe, sa hiljadama vodećih robota P-800 koji rade širom sveta. Nadovezujući se na ovu stručnost, Geek+ je nedavno razvio PopPick, vrhunac AMR tehnologije.

Reesink Logistic Solutions je evropsko odeljenje za automatizaciju skladišta Royal Reesink-a, globalne grupe kompanija sa sedištem u Holandiji. Sa preko 50 godina aktivnog prisustva na tržištu i preko 850 realizovanih projekata automatizacije, RLS je trenutno jedan od najjačih sistem integratora u Evropi, koji nudi širok spektar rešenja, od kranova za skladištenje, visokoregalnih skladišta, transportera i šatl sistema, do povezivanje softverske integracije i novih tehnologija kao što su AMR.

izvor&foto: freightcomms.com

Pročitajte i...