Pall-Ex Poland otvara novo čvorište u Lođu

U svom saopštenju, Pall-Ex je opisao grad Lođ kao „omiljeniju lokaciju“ za logističke kompanije koje posluju u Poljskoj i istočnoj Evropi. Iz ove poznate mreže distribucije paletizovane robe dodaju da je novo centralno čvorište „veliko poboljšanje“ u odnosu na svoju prethodnu lokaciju u Skiernievicama.

Pall-Ex Poland veruje da će novo postrojenje pomoći njihovoj ambiciji da povećaju godišnju količinu paleta na više od 500.000 u 2023. godini, zahvaljujući ekspresnom prostoru i dokovima za pretovar. Kompanija ističe da želi da postane vodeća paletna mreža u zemlji.

Prema Pall-Ex-u, investicija se ne završava samo sa novim čvorištem, već uključuju i „najsavremeniji“ prostor za obuku, gde osoblje može razvijati znanje i stručnost za rad u Nexus IT sistemu kompanije.

Generalni direktor Pall-Ex Poland, Piotr Kołtuniak, rekao je da je uzbuđen zbog otvaranja novoh HUB-a i objasnio kako poslovni planovi podrazumevaju maksimiziranje novog objekta.

Komentarišući otvaranje HUB-a, Kołtuniak je rekao:

„Naše novo čvorište je fantastično poboljšanje u odnosu na naš prethodni objekat u Skiernievicama, što znači da sada zaista možemo da nastavimo sa našom strategijom rasta. Imamo ambiciozne planove, ali zahvaljujući investiciji Pall-Ex grupe i našeg partnera Uniq Logistics, uvereni smo da nijedan cilj nije nedostižan“.

U međuvremenu, Mark Stil, koji nadgleda celokupne međunarodne operacije Pall-Ex-a, dodao je:

„Zaista smo ponosni na ono što su Pjotr i ceo tim postigli do sada u Poljskoj. Njihov naporan rad i upornost nastavljaju da daju odlične rezultate. Novo čvorište označava nameru Pall-Ex Poland da postane lider u industriji paletizovanog tereta u narednim godinama”.

*izvor: trans.info

Pročitajte i...