Novo Texaco Delo 400 XSP SAE 5W-20 motorno ulje ispunjava MAN M3977 odobrenje i Euro 6D zahteve za emisiju

Texaco Lubricants sa zadovoljstvom najavljuje uvođenje Texaco Delo 400 XSP SAE 5W-20, sintetičkog motornog ulja vrhunskih performansi za teške uslove rada dizajniranog da pruži robusnu zaštitu i optimalnu uštedu goriva motorima sa niskom emisijom štetnih gasova.

Delo 400 XSP SAE 5W-20 ima naprednu ISOSIN® tehnologiju, koja koristi sisteme aditiva visokih performansi niske SAPS. Ispunjava najnovije MAN M3977 standarde za savremene dizel motore sa dizel filterima za čestice i najnovije zahteve za emisiju izduvnih gasova Euro VI-d.

Proizvod je dizajniran da optimizuje performanse uštede goriva dok pomaže u održavanju pouzdane zaštite od habanja komponenti i radnog veka motora. Njegova tehnologija sintetičkog baznog ulja niskog viskoziteta promoviše hladno pokretanje i performanse dizel motora na temperaturama ispod nule. Pored toga, formulisan je tako da minimizira habanje, habanje i poliranje otvora, kao i da pomogne disperziju čađi i pomogne u smanjenju zastoja i troškova održavanja.

Iz perspektive životne sredine, Delo 400 XSP SAE 5W-20 aditivi sa niskim sadržajem pepela pomažu u zaštiti filtera za dizel čestice, recirkulacije izduvnih gasova i sistema katalizatora. Motorno ulje promoviše pouzdano funkcionisanje sistema za naknadnu obradu motora tokom čitavog životnog veka sistema, a njegovi aditivi visokih performansi i bazno ulje nude zaštitu od habanja, oksidacije i kontrolu zgušnjavanja mulja i ulja, dok istovremeno pomažu da se produži ispuštanje ulja.

Delo 400 XSP SAE 5W-20 je specijalno razvijeno za upotrebu u MAN Euro VI-d komercijalnim vozilima i preporučuje se za upotrebu u poslednjoj generaciji MAN kamiona i autobusa koji zahtevaju motorna ulja odobrena od strane MAN M3977. Ovo uključuje tipove vozila E, F, J & K sa D26 i D38 motorima koji su opremljeni sa EFR & SCR+CRT, i D2676 & D3876 motorima. Proizvod je takođe razvijen za lake i teške kamione na autoputu, kao i za savremene motore za teške uslove rada koji su opremljeni filterima za dizel čestice u skladu sa preporukama uputstva za upotrebu.

izvor: texacolubricants.com foto: transportoperator.co.uk

Pročitajte i...