Nova platforma za praćenje kontejnera dostupna na većini APM terminala

U prvom kvartalu 2021. godine APM terminali su na tri glavna terminala uveli svoju vodeću globalnu platformu za praćenje kontejnera, Track & Trace. Gotovo dve trećine potpuno kontrolisanih terminala kompanije sada imaju koristi od ove napredne platforme za praćenje kontejnera.

Alat za praćenje kontejnera možete pronaći na početnim stranicama terminala na www.apmterminals.com i na engleskom i na lokalnom jeziku.

Globalna platforma kompanije Track & Trace pruža redove plovila uživo, praćenje uvoza i izvoza kontejnera u realnom vremenu i opciju za čuvanje uvoznih kontejnera na ličnoj listi za nadzor kontejnera radi lakšeg praćenja.

Korišćenje jednog globalnog rešenja znači da terminali automatski imaju koristi od globalnih nadogradnji, poput nedavno pokrenute funkcije Obaveštavanje kontejnera e-pošte. Ovo omogućava kupcima da postavljaju e-adrese jednom ili dva puta dnevno kako bi im pružili snimak statusa uvoznih kontejnera na njihovoj listi za nadzor kontejnera.

Trenutni status kontejnera kupca čekat će ih u svom sandučetu kada stignu ujutro i ponovo popodne, kako bi im pružili priliku da reše probleme prije odlaska na taj dan.

Ovo je deo strategije kompanije da klijentima nudi sve digitalne usluge putem jedne, korisničke platforme i sa samo jednim prijavljivanjem“, objašnjava David Francis, šef digitalnih proizvoda u APM Terminals. „Ovo će jasno ukloniti složenost za kupce koji trenutno moraju da se prebacuju sa više sistema da bi poslovali sa terminalom.“

izvor&foto: logistics-manager