Nova modifikovana Lada Niva

Zubr-Concept specijalista za preradu i modifikaciju dodao je nove modele Lada Niva u svoju ponudu. To je jedna od nekoliko adaptacija dostupnih za legendarni ruski 4×4. Pikap Lada Niva pozicioniran je kao neobična alternativa proizvodima kao što je Toyota Land Cruiser.

Zubr-Concept, ponovo je dospeo na naslovne strane zahvaljujući novoj konverziji koju nudi, a koja mu omogućava da dobije automobil koji neće proći nezapaženo na autoputevima Starog kontinenta.

Ishod je prilično intrigantan, jer kompanija primećuje da je stvoreno veliko interesovanje, što je rezultiralo velikom listom porudžbina.

Preuređenje počinje sa Nivom sa troja vrata čija je karoserija smanjena da bi se zadnji deo putničkog prostora pretvorio u tradicionalni deo za prtljag. Novi tovarni prostor je vodonepropusan i ima odvod za pomoć pri čišćenju.

Dodatna poboljšanja uključuju proširene blatobrane, novu prednju rešetku, zaštitu podvozja, dizalicu i aluminijumske oslonce za noge. Pored toga, ima 16-inčne aluminijumske felne.

Postoje i inovacije na mehaničkom nivou. 1,7-litarski četvorocilindrični benzinski motor je unapređen u snazi sa 83 na 92 konjske snage. Zubr-Concept je izvršio izmene i modifikacije motora kako bi ga uskladio sa zahtevima Euro 6.

Zubr-Concept precizira da pikap Niva dolazi opremljen klima uređajem, MP3 radiom, USB portom, električnim prozorima, električno podesivim retrovizorima, zatamnjenim zadnjim staklima, centralnim zaključavanjem na daljinsko upravljanje, grejanjem sedišta i kompletom dodatna svetla postavljena na plafonu. Ukratko, sredstvo za život.

Takođe je omogućen da ukoliko se odlučite izaberete niz dodatnih funkcija za Niva pick-up. Među njima su kožne presvlake, LED svetlosne šipke i sertifikacija komercijalnih vozila.

Pikap Zubr-Concept Niva dostupan je od 35.000 evra. Priprema naglašava tromesečni period između naručivanja automobila i završetka prepravke.

U njegovom portfoliju postoji sveobuhvatan broj paketa i programa za podešavanje ovog svetski poznatog 4×4.

izvor&foto: tracednews foto: youtube

Pročitajte i...