Mustache e-bicikl koji je brz poput motocikla ili automobila u gradu

Francuski proizvođač e-bicikala Mustache je predstavio svoj model Friday 27 FS Speed, koji je dostupan u dve verzije, sa jednom ili dve baterije za pojačani domet.

Sa najvećom brzinom od 45 km / h, ističe se kao prava alternativa motociklima – pa čak i automobilima – u urbanim zonama. Zvanično klasifikovani kao moped, vozači će morati da imaju odgovarajuću dozvolu za njegovo korišćenje.

Glavni model u ponudi je Mustache Friday 27 FS Speed Dual, koji ima dve baterije ukupne snage 1.125 Vh ili domet od oko 80 km. To je više nego dovoljno za svakodnevno brzo i mirno kretanje gradom.

Sa najvećom brzinom od 45 km / h, ovaj e-bicikl može putovati jednako brzo – ako ne i brže – od motocikala ili čak automobila u gradskim centrima. U stvari, e-bicikl je mnogo lakši za upravljanje u gustom saobraćaju i gužvi, probijajući se tamo gde bi se druga motorna vozila borila da prođu.

Njegov motor „Performance Line Speed“ ima najveći obrtni momenat od 85 Nm i najveću brzinu od 45 km / h. Sve komande (napajanje, svetla, sirena) nalaze se na upravljaču. Vozači takođe mogu da koriste centralnu jedinicu sa GPS-om i dodirnim ekranom u boji.

Standardni Friday 27 FS Speed košta 6.299 €, dok Friday 27 FS Speed Dual sa svojim dodatnim PowerPack-om (500Vh) košta 7.199 €.

izvor: moustachebikes

video: youtube