Locus Robotics obeležava petu godinu rekordnog međugodišnjeg obima

Lider u magacinskoj robotici, Locus Robotics, objavio je da su uspeli da u prazničnu sezonu uđu sa četvrt milijardi (250.000.000) izabranih skladišnih jedinica. Roboti Locus Robotics-a sada su na nivou više od deset hiljada „ubranih“ jedinica svakih 15 minuta, što je porast od 263% u odnosu na isti period prošle godine.
Locusovu prekretnicu od 250 miliona odražavaju, zapravo, naglo rastuće količine putem sajtova, tokom tekuće pandemijske godine, a dnevne porudžbine nekih kupaca često dostižu nivo crnog petka. Preko instalirane baze, Locus sada redovno prelazi nivo zapremine od milion biranja na dan.

Naša izvanredna statistika produktivnosti podvlači kritičnu vrednost koju Locus donosi našim partnerima širom sveta koji se suočavaju sa sve većim obimom i ograničenom dostupnošću radne snage“, rekao je Rick Faulk, izvršni direktor kompanije Locus Robotics.
Sa pandemijom, sezona praznika 2020 predstavlja izazove za preduzeća koja ispunjavaju sve zahteve. Kako potrošači kupuju – i vraćaju – mnoštvo robe putem Interneta, naša sposobnost da pružimo podršku daje ogromnu fleksibilnost i vrednost našim kupcima, istovremeno pružajući značajna poboljšanja u produktivnosti koja su im potrebna. “

Slučajno sa postizanjem novog rekorda, Locus Robotics takođe obeležava svoj 5. rođendan ovog meseca.

izvor&foto: locusrobotics.com