Krone predstavlja novu generaciju guma za prikolice

Krone Trailer predstavlja novu generaciju guma za prikolice „Krone Trusted Tyre Comfort“ (KT231), nosivosti 5 tona.

Nova namenska guma za prikolicu ima robusnu osnovu, ojačanu karkasu i prošireni gazeći sloj. Oznaka otpora kotrljanja „B” označava nizak otpor kotrljanja, dok se u isto vreme Krone KT231 odlikuje kratkim kočnim putevima i dugim vekom trajanja. Ostale karakteristike uključuju pogodnost za regionalni i međugradski saobraćaj, kao i distribuciju. Simbol pahuljice (3PMSF) ukazuje na potencijal visokih performansi čak i u zimskim uslovima, što je posebno potrebno u centralnoj i severnoj Evropi.

Dubina gazećeg sloja od 18 mm osigurava da se karakteristike performansi održavaju na visokom nivou tokom celog radnog veka. Novi Krone KT231 nosi oznaku „Powered by Germany“ i nudi prednost u ceni do 35 procenata. Krone gume za prikolice predstavljene 2012. godine dokazale su se, između ostalog, sa izuzetno niskom stopom reklamacija od samo 0,007 procenata.

Generalni direktor Krone Ralf Faust je objasnio: „Naša nova guma KT231 je garancija za izdržljivost, kvalitet i zajednički uspeh. Sa ovom novom tehnologijom pneumatika, sada možemo ponuditi našim kupcima širom Evrope još ekonomičnije i sigurnije rešenje za njihove gume za prikolice.”

 izvor&foto: fleet.ie

Pročitajte i...