Koolbotic rešenje za skladištenje robe u hladnom režimu

Kerry Logistics Network Limited automatizovala je svoje operacije kako bi povećala efikasnost sortiranja i povećala tačnost. Kerry Logistics Network nazvala je robote „Koolbotic“ kao deo stalnih napora kompanije da poveća automatizaciju svojih operacija radi povećanja produktivnosti. Koolbotic je instaliran u regionalnom distributivnom centru kojim Kerry Logistics Network upravlja u Hong Kongu od 2011. godine.

Samuel Lau, zamenik generalnog direktora – Integrisane logistike u Kerry Logistics Network, rekao je: „U Kerry Logistics Network-u čvrsto verujemo da ćemo iskoristiti prednosti tehnološkog napretka kako bismo povećali svoju produktivnost i poboljšali radne uslove naših ljudi. Koolbotic je dodat u naš proces sortiranja rashlađenih prehrambenih proizvoda radi podrške osoblju i povećanja jednostavnosti rada. Ovu vrstu selektivne automatizacije i kolaborativnih robota vidimo kao budućnost naše industrije, jer kombinuje najbolje iz oba sveta – fleksibilnost ljudi i izdržljivost mašina. Očekujemo instaliranje više robota u naše logističke centre kako bismo naše poslovanje podigli na viši nivo. “

Usvojen za rukovanje velikom količinom rashlađenih prehrambenih proizvoda u okruženju sa niskim temperaturama i sa relativno kratkim rokom isporuke na tržište, Koolbotic je u stanju da radi u smenama od 20 sati i povećava produktivnost sortiranja za 20 procenata.

izvor&foto: stattimes.com

Pročitajte i...