Kombi Nacija Aplikacija kao inovacija u kombi prevozu

Predstavljamo vam Kombi Nacija aplikaciju kao novo i jedinstveno rešenje na našem tržištu koje omogućava ponudu i potražnju kombi prevoza na jednom mestu. Pomoću aplikacije korisnici mogu brže i jednostavnije da dođu do najboljih ponuda za kombi prevoz, dok zainteresovani prevoznici imaju opciju da popune svoj slobodan prostor i vreme.

Aplikacija je nastala na osnovu ličnog iskustva njenih osnivača zbog poteškoća u pronalaženju i korišćenju usluga kombi prevoza prilikom preseljenja i renoviranja doma. Gde god da se nalazite velika je verovatnoća da je bar neko kombi vozilo u blizini. Međutim pronaći kombi prevoz u odgovarajućem kvalitetu i ceni i dalje nije lak zadatak i obično se svodi na mukotrpno pretraživanje oglasa. Zato je tim okpuljen oko Kombi Nacija aplikacije odlučio da napravi i pokrene digitalnu uslugu u vidu aplikacije koja će predstavljati svojevrsnu zajednicu kombi prevoznika i korisnika kojima je potreban prevoz. Tako je nastala i vizija Kombi Nacija aplikacije koja ima za cilj da kombi prevoz učini jednostavnijim i efikasnijim nego što je trenutno.

Aplikacija radi tako što nakon brze registracije korisnici prevoza definišu kakav prevoz im je potreban, biraju adrese preuzimanja i isporuke na mapi, i definišu dodatne detalje prevoza u vidu fotografija ili teksta. Na osnovu toga zainteresovani prevoznici korisnicima prevoza šalju svoje ponude u par klikova. Korisnik bira ponudu koja mu najviše odgovara i od tog momenta može direktno da komunicira sa prevoznikom pomoću ličnih kontakata koji postaju vidiljivi za obe strane, a u vezi sa kompletranjem samog prevoza.

Na testnom uzorku utvrđeno je da se cene kombi prevoza mogu razlikovati i preko 50% u zavisnosti od blizine i slobodnog prostora prevoznika. Sa druge strane interno istraživanje Kombi Nacija tima pokazalo je da u 50% vožnji postoji slobodan prostor ili je vozilo potpuno prazno. To je puno praznog hoda koji se može mnogo bolje iskoristiti!

Spajanjem slobodnih prevoznika i korisnika prevoza, Kombi Nacija aplikacija omogućava pronalaženje najbolje ponude. Istovremeno popunjavanje slobodnih tura čuva i štiti životnu sredinu.

U okviru aplikacije na raspolaganju je flota od preko 250 registrovanih kombi prevoznika u ovom trenutku, i taj broj svakodnevno raste. Bilo da je u pitanju prevoz stvari, prevoz putnika, selidba, transport vozila ili odnošenje viška, dostupan je bilo koji vid kombi prevoza koji može zatrebati.

Iako je tek nedavno krenula sa radom prve reakcije korisnika aplikacije su vrlo pozitivne. Ipak broj zahteva za prevozom je i dalje mali jer još uvek malo ljudi zna da takva aplikacija uopšte postoji. Ako vam se ideja i aplikacija dopadaju, svaka podrška bila bi od velike koristi da aplikacija zaživi na pravi način.

Aplikacija je inače potpuno besplatna. Za korisnike prevoza plan je da aplikacija nadalje ostane besplatna, dok će prevoznici plaćati simboličnu naknadu samo za uspešno realizovane vožnje ali tek od sledeće godine.

Aplikacija je trenutno dostupna na Android platformi. U toku je izrada web rešenja za kreiranje zahteva za prevoz za korisnike koji koriste iOS uređaje ili preferiraju web kao kanal interakcije. Aplikaciju može koristiti bilo ko i bilo gde u svetu. Primarni fokus je ipak na domaćem i ex-yu tržištu, kao i na održavanju veze sa mnogobrojnom dijasporom iz celog regiona koja ima čestu potrebu za uslugom kombi prevoza.

Za preuzimanje aplikacije i više informacija posetite zvanični sajt Kombi Nacija Aplikacije na adresi https://kombinacija.app.

Pročitajte i...