Koje pogodnosti kupcima i prodavcima donosi saradnja Limunda i City Express-a?

LimundoGrad je već navikao svoje korisnike na inovativna rešenja i nove pogodnosti koje pruža preko svojih platformi, poput Limunda, Kupinda ili svog sadržajnog bloga. Sada je tu i saradnja sa City Express-om, a u nastavku ćemo predstaviti pogodnosti koje mogu biti interesantne, a pre svega korisne, svima koji koriste Limundo.

Kako funkcioniše City Express na Limundu?

Prodavci imaju mogućnost da ponude ovu opciju slanja prilikom postavljanja predmeta na prodaju. Nakon popunavanja osnovnih podataka o predmetu i unosa fotografija – birate opciju City Express na Limundu.

Zatim unesete svoj broj tekućeg računa i čim označite način slanja „City Express na Limundu“, sistem će automatski označiti opciju plaćanja „Plaćanje pre slanja (Tekući račun)“.

Napomena iz Limunda: Pored pomenutih, uvek možete dodati i druge opcije plaćanja i preuzimanja.

Postavljanjem predmeta na ovaj način kupac jasno vidi jedinstvenu cenu dostave za City Express na Limundu za paket težine do 20kg i dimenzija 60x60x60cm, a pored cene, izdvajaju se i sledeće pogodnosti:

  • Zakazivanje kurira direktno preko Limundo sajta;
  • Kupac odmah dobija podatke za uplatu novca prodavcu;
  • Kupac dobija obaveštenje čim prodavac zakaže kurira putem Limunda;

Važno: Opcija „City Express na Limundu“ može da se koristi samo u slučaju kada kupac uplati novac za poštarinu direktno prodavcu, pre slanja predmeta.

Za više detalja posetite pomoc.limundo.com ili kliknite ovde

Pročitajte i...