IVECO pokreće neobičnu kampanju #Chammoth za promociju novog kombija

IVECO je pokrenuo neobičnu promotivnu kampanju svog novog furgona kako bi istakao njegove „vodeće u klasi“ mogućnosti.

Kombi može da nosi nosivost do 1200 kg, sa tovarnim prostorom od 18 kubnih metara tereta i da vuče do 3500 kg. Takođe poseduje „City Mode“ kako bi urbano manevrisanje bilo još lakšim.

Kombi je nazvan #Chammoth, ime čiji koncept kombinuje Geparda i Mamuta kako bi ilustrovao agilnost i snagu.

Da bi promovisao kombi, IVECO je svoje novo vozilo ukrasio lažnim krznom mamuta i geparda, kao i repom, pa čak i kljovama. Kombi neobičnog izgleda će posetiti Truckfest Jugoistok i Jugozapad, Blekpul toranj, dokove Liverpula, Mančester Traford centar i naravno Stounhendž.

IVECO Daily #Chammoth takođe prikuplja novac za napore za očuvanje ugroženih vrsta pri čemu IVECO donira 1 funtu dobrotvornoj organizaciji Aspinall fondacije svaki put kada neki član javnosti fotografiše kombi i objavi je na društvenim mrežama uz pominjanje heštega #chammoth. Turneja širom zemlje počela je u petak u partnerskom parku Aspinall fondacije u Port Limpnu u Kentu.

Komentarišući lansiranje vozila, Mike Cutts, direktor poslovne linije IVECO – Light, rekao je:

„Van IVECO Daily od 3,5 tone uključuje toliko sjajnih karakteristika za koje znamo da se našim kupcima sviđaju. Chammoth je bezbrižna kampanja koja na njih skreće pažnju široke grupe operatera i vozača.”

izvor&foto: trans.info

Pročitajte i...