Honda Pet Co-Pilot prednje sedište i druge priče

Honda

Honda je lansirala potpuno novu ponudu prednjih suvozačkih sedišta za kućne ljubimce, Pet Co-Pilot prednje sedište.

U prodaji od danas, prvo će biti dostupno prednje sedište za psa kopilota, a kasnije tokom godine će mu se pridružiti varijante za mačke, hrčke, zamorce, zečeve i ribe. Na proleće 2023. uslediće višespratno sedište za gerbile. Dizajnirano posebno za kućne ljubimce, svako sedište će obezbediti životinjama najbolji pogled u automobilu sa potpunim pogledom na svet oko sebe, dok su na dohvat šape ili peraja svog ljudskog roditelja. Sedišta će biti dostupna ili kao fabrički ugrađena opcija ili kao retrospektivna kupovina za automobile proizvedene između aprila 2017. i marta 2022., dostupna preko Hondine mreže dilera.

LEVC

LEVC (London Electric Vehicle Company) je danas najavio novi dodatak svojoj liniji vozila, sa TX Spring Edition. Trenutno prepoznatljiva silueta TX-a ostaje nepromenjena, ali je ažurirana potpuno novom paletom. Crpeći inspiraciju iz boja nove sezone, TX Spring Edition vidi ružičastu, ljubičastu, žutu i ​​zelenu kombinovane zajedno kako bi stvorio upečatljiv efekat.

Portparol LEVC-a Pol Jaleg rekao je: „Naš poznati električni crni taksi je omiljen širom sveta i odmah prepoznatljiv. Ali bilo je vreme da se za proleće zauzme novi pristup i stvori hrabar novi izgled za TKS kako bi ulepšao gradske ulice. Naše TX prolećno izdanje će uskoro biti na putevima i uvereni smo da će privući dosta pažnje.”

Iako se izgled TX Spring Edition možda promenio, on i dalje nudi čisti EV domet od više od 100 km, plus ukupni kapacitet proširenog dometa od 511 km.

Oni koji žele da uživaju u novom izgledu TX-a mogu biti sigurni da ostaje potpuno dostupan kupcima, sa ugrađenom rampom za invalidska kolica, petljom za sluh i brajevom azbukom. Veliki panoramski krov osigurava da je TKS Spring Edition savršeno mesto za udoban pogled na gradske znamenitosti dok prolaznike zaslepljuje smelim novim izgledom.

Andersen EV

Britanski instalater EV punjača Andersen EV lansirao je prvi punjač za kućna električna vozila (EV) koji će odgovarati zidnoj kutiji sa spoljašnjim dizajnom kuće svog korisnika. U maloprodaji cena punjača iznosi £9,999, Andersen-2-Invisible (A-2-I) dolazi sa ugrađenom kamuflažnom tehnologijom u panelima kutije, koja mu daje karakteristike poput kameleona.

Pošto proizvođač luksuznih zidnih kutija za EV već nudi 96 različitih opcija boja u svom trenutnom asortimanu, njegova najnovija ponuda podiže koncept elegantnog, ali diskretnog punjenja na sledeći nivo. Za potrošače je to jednostavno, sve što treba da urade je da slikaju zid na koji žele da pričvrste tačku punjenja pre instalacije. Zatim, kada akreditovani Andersenov inženjer instalira zidnu kutiju, oni postavljaju sliku u Andersenovu Konnect+ aplikaciju i aktiviraju kamuflažni režim. Kamuflažna tehnologija, koja je 4K mini ekran visoke definicije ugrađen u prednje i bočne panele A-2-1, zatim oponaša uzorak zida iza njega.

Lepota A-2-1 zidne kutije je u tome što kada je kamuflažni režim isključen, kupci mogu da uživaju u originalnom, vrhunskom dizajnu Andersenove zidne kutije.

Pročitajte i...