HIT ponuda na domaćem tržištu – kompanija ELCAR DOO predstavlja mali gradski električni automobil

U korak sa trendovima smanjenja emisije CO2 i sve prisutnijim pozitivnim praksama firmi i pojedinaca u svetu i kod nas, ovog puta vam predstavljamo električno vozilo kompanije ELCAR DOO, generalnog uvoznika električnih automobila za Srbiju.

Električna vozila marke „Linzda“, koja nudi ova kompanija, štite životnu okolinu, jednostavna su za upotrebu i bezbedna. Linzda vozila izgledaju vrlo atraktivno i podsećaju na “normalne automobile”. Postoje naravno sličnosti zbog dizajna, ali postoje i razlike u slučaju komercijalno dostupnih putničkih automobila. U zemljama EU laka električna vozila su sada postala svakodnevica na putevima, ali u Srbiji ta ekološki prihvatljiva vožnja još uvek nije dobro poznata. 

Linzda vozila mogu ponuditi dobar kvalitet vozila. Potrošnja vozila je 8,1 KW/100 km (11 rsd punjene noću, danju 56 rsd) što uz cenu samog vozila od 5.900€, ovom automobilu daje posebnu pogodnost.

Linzda M3 dizajnirana je tako da kroz svoj kompaktni dizajn sa troje vrata i dva sedišta možete putovati sa voljenom osobom, detetom ili kućnim ljubimcem. Fine krivine električnog automobila Linzda M3 karakteriše dvostruka linija na ploči vrata, zbog čega bočni izgled izgleda dinamičnije. Veličina gume je 135/70/12. Zbog baterije postavljene ispod sedišta, automobil ima nisko težište, što mu omogućava bolju stabilnost. Automobil ima vuču na zadnjoj osovini. Zbog novog i praktičnog dizajna, automobil je lako parkirati. Uprkos svojoj maloj veličini, zapremina prtljažnika je 350 litara. Elegantna unutrašnjost ima glavnu boju braon, dodajući osećaj profinjenosti i stila. Automobil je opremljen električnim servo upravljačem (EPS), koji omogućavaju glatku i laku upravljivost automobila. Linzda M3 takođe ima centralno zaključavanje.

Uz kupljeno vozilo u ELCAR DOO, kupci dobijaju i punu garanciju. Pored provere kvaliteta u radionici ove kompanije, nude i prodavnicu rezervnih delova na licu mesta.

Linzda M3 vozila se mogu pogledati na parkingu Venizelosova 21 u Beogradu, a sva vozila su u skladu sa evropskim bezbednosnim standardima, poseduju sve COC dokumente i čvrstu osnovnu opremu.

Pročitajte i...