HAM grupa proširuje mrežu benzinskih pumpi za LNG-CNG u Holandiji i Belgiji

Kupci HAM kartice mogu natočiti gorivo na benzinskim pumpama PitPoint. HAM Group nastavlja da širi svoju mrežu LNG benzinskih pumpi u Evropi, zahvaljujući sporazumu postignutom sa holandskom kompanijom PitPoint, koji će korisnicima HAM kartice omogućiti da utaču gorivo na 2 nove stanice, u Belgiji i Holandiji. Prva od ovih stanica je Rekkem, koja se nalazi u Laru u Belgiji, blizu francuske granice, blizu autoputa E17 / A14, između Kortrijk-a i Lille-a, što je čini povoljnom lokacijom za prevoz širom Beneluksa.

Što se tiče holandske stanice, u pitanju je stanica Zvolle, koja se nalazi na adresi Kleefstraat 7, pored N758 i 10 minuta od autoputa A28 koji prelazi preko holandskih provincija Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe i Groningen.  LNG stanice PitPoint.LNG su bez posade i dostupne 24/7. Detaljna uputstva za punjenje gorivom dostupna su na 11 različitih jezika i mogu se odabrati pomoću gornjeg dugmeta na ekranu pumpe. Pored toga, stanice u Zvolle-u (Holandija) i Rekkem-u (Belgija) imaju na raspolaganju dodatni hladni LNG (za bolji domet), posebno za Volvo kamione.

PitPoint će uskoro otvoriti nove benzinske stanice za tečni prirodni gas i komprimovani prirodni gas u Nemačkoj, koji će biti dodati mreži benzinskih pumpi koje Grupo HAM čini dostupnim svim svojim kupcima.

„U HAM-u radimo iz dana u dan, zajedno sa našim podružnicama, da bismo ponudili najbolje proizvode i usluge vezane za prirodni gas, proširujući mrežu benzinskih pumpi u Španiji i ostatku Evrope, čineći stvarnu energetsku alternativu dostupnom našim kupcima fosilnim gorivima. LNG i CNG su čista i ekološki prihvatljiva goriva, koja uspevaju da smanje uticaj na životnu sredinu, uz nižu emisiju CO2, azotnih oksida i finih čestica. Pored toga, tečni prirodni gas i komprimovani prirodni gas nude važnu ekonomsku prednost, jer omogućavaju uštedu između 30-50% u poređenju sa ostalim gorivima koja manje poštuju životnu sredinu“

Trenutno HAM Group svim svojim kupcima stavlja na raspolaganje mrežu benzinskih pumpi koju čini 76 benzinskih pumpi za LNG i / ili CNG, od kojih je 30 u Španiji, 16 u Italiji, 9 u Belgiji, 14 u Holandiji i 7 u Francuskoj , svi smešteni u strateškim tačkama za drumski transport.

izvor: cngeurope.com

foto: internationalfleetworld.com