Goodyear ulazi u svet prestižnih satova

Nakon uspešnog povratka na međunarodnu trkačku arenu i ulaska u e-sport, Goodyear sada prodire u svet luksuznih satova. Nakon nedavne saradnje sa Algarve Pro Racing timom, potpisali su i ugovor o licenci sa B.R.M. Hronografije. Kao deo novoformiranog partnerstva, francuski proizvođač prestižnih satova stvorio je ekskluzivnu kolekciju u ograničenom izdanju koja odražava Goodyear -ov pobednički karakter i njegovu nepokolebljivu posvećenost moto-sportu.

Ekskluzivna kolekcija prestižnih satova predstavlja zanimljivu prekretnicu u bogatoj Goodyear -ovoj istoriji trka, prošaranu mnogim uspesima. Upravo su ovi poslednji imali glavnu ulogu u dizajnu satova, jer je njihov dizajn inspirisan verzijom Goodyear-ovog retro slikanja trkačkih automobila. U isto vreme, ova slika će krasiti automobile Algarve Pro Racing na testovima evropske serije Le Man u sezoni 2020. godine.

Sat odlikuje izuzetno izdržljivo kućište od nerđajućeg čelika, koje je stilski dopunjeno kaišem sa dvostrukim belim šavom. Logotip Goodyear elegantno je postavljen na beli brojčanik sa crnim pokazivačima, a takođe krasi i krunu koja svojim oblikom imitira Goodyear-ovu gumu. Dodatni element, inspirisan svetom moto sporta, je staklena poleđina kroz koju možemo posmatrati rad mehanizma, a ceo izgled zaokružuje hronograf sa crnim tahimetrom i belim kazaljkama.

Ova ekskluzivna ograničena kolekcija, koju pored dve verzije satova dopunjuje stoni sat, biće dostupna od septembra na odabranim prodajnim mestima i na mreži, navodi portal etransport.si.

Ponudu Goodyear satova možete pogledati zvaničnoj online prodavnici https://goodyearstores.eu

Pročitajte i...