Geek+ automatizuje Stork Up

Geek+, globalni lider u autonomnim mobilnim robotima, uspešno je  rasporedio flotu autonomnih mobilnih robota za Stork Up, odeljenje za globalnu logistiku i špediciju NAF Logistics Group sa sedištem u Hong Kongu.

Novom sistemu je bilo potrebno samo 12 dana za implementaciju hardvera, što je omogućilo Stork Up-u da brzo nadogradi skladište i stavi ga u upotrebu na vreme za ovogodišnju špicu sezone kupovine.

Geek+-ova rešenja za komisioniranje robe od osobe sada su u potpunosti operativna u novom skladištu Stork Up-a, osnažujući ih da izgrade agilan i fleksibilan lanac snabdevanja za svoju integrisanu logističku uslugu e-trgovine.

Lit Fung, potpredsednik i generalni direktor, Overseas Business u Geek+, rekao je: „Posvećeni smo tome da AMR učinimo jednostavnijim za korišćenje i lakšim za usvajanje. Brzo uvođenje u novo skladište Stork Up-a, koje smo postigli za samo 12 dana, dokazalo je da su automatizacija i digitalizacija nadohvat ruke svakoj kompaniji. Geek+ je spreman da pomogne različitim industrijama da iskoriste robotske tehnologije kako bi brzo odgovorile na promene na tržištu.

„Zahvaljujući automatizaciji robotike kompanije Geek+, povećavamo tačnost i efikasnost procesa odabira i pakovanja do 300%. Možemo sa lakoćom da udovoljimo velikim količinama porudžbina i SKU-ova, naš posao je da šaljemo porudžbine naših klijenata brže i na kraju, isporučujući sreću zadovoljnim kupcima širom sveta“, rekao je suosnivač Stork Up-a Rejmond Vong.

Novi fulfillment centar Stork Up-a predstavlja početak njegovog puta ka automatizaciji i digitalizaciji skladišta. Oni predviđaju da je ovo neizbežan trend da se iskoristi najsavremenija robotika i AI tehnologije kako bi se ispunila sve veća potražnja u e-trgovini.

izvor&foto&video: freightcomms.net

Pročitajte i...