FourKites pokreće Data Connector

Nova integracija sa alatima poslovne inteligencije omogućava korisnicima pristup bez presedana pouzdanim podacima u lancu snabdevanja u realnom vremenu kako bi se eliminisali silose i maksimizirala agilnost

Vodeća kompanija za vidljivost lanca snabdevanja FourKites najavila je pokretanje Data Connector-a, ponude koja omogućava kupcima da automatski pristupe i koriste FourKites podatke direktno u okviru svog postojećeg alata za poslovnu inteligenciju.

Učinivši podatke o lancu snabdevanja dostupnijim nego ikada ranije, Data Connector će pomoći preduzećima širom sveta da pristupe vrednim uvidima kako bi ublažili poremećaje i ubrzali donošenje odluka.

Od zadovoljstva kupaca do performansi operatera, podaci o lancu snabdevanja u realnom vremenu su kritični input za razumevanje poslovnog zdravlja i performansi. Za razliku od drugih metoda integracije podataka koje otključavaju samo delić podataka u lancu snabdevanja kompanije i zahtevaju dugotrajne procese za integraciju, Data Connector omogućava analitičarima da ugrade stotine tačaka podataka iz FourKites-a direktno u svoju prilagođenu analitičku platformu po izboru.

„Data Connector je omogućio našoj kompaniji da integriše dodatne tačke podataka u interno izveštavanje radi bolje sledljivosti“, rekla je Kaitlin DeSpiegler, menadžer za logistiku – Strateški projekti, 3M. „Ovo nam je, zauzvrat, pomoglo da steknemo uvid u naš izvozni proces koji se odnosi na kašnjenja i primopredaje. Podaci se unose u veći pregled od kraja do kraja koji naši timovi za izvoz i uvoz koriste za praćenje obrade robe kroz 3PL skladišta i zemlju izvoznicu. Tim je video veliku efikasnost u mogućnosti da integriše sve podatke praćenja u jedan izveštaj.”

Dizajniran za analitičare podataka koji žele vrhunsku fleksibilnost prilagođene analitike, Data Connector omogućava klijentima da počnu da prave prilagođene kontrolne table za nekoliko minuta — bez implementacije ili značajnih resursa programera. Takođe eliminiše potrebu za ručnim učitavanjem podataka ili složenim tokovima posla za integraciju podataka FourKites u kupove poslovne inteligencije klijenata.

„Poslovni lideri shvataju da pouzdani, visokokvalitetni podaci o lancu snabdevanja prevazilaze kamione i vozove; relevantan je za sve uglove preduzeća. Što su ti podaci dostupniji u celoj organizaciji, to više mogu da optimizuju svoje operacije“, rekla je Prija Rajagopalan, direktorka za proizvode kompanije FourKites. „Posvećeni smo obezbeđivanju da naši klijenti mogu da maksimiziraju svoj ceo ekosistem dobavljača tehnologije – od kojih je FourKites glavni element – da informišu i ubrzaju donošenje odluka.“

FourKites klijenti, uključujući 3M, koriste Data Connector da identifikuju podatke o lancu snabdevanja koji su najrelevantniji za njihove potrebe i koriste te informacije da bi stekli širi uvid u poslovanje i ubrzali vreme za postizanje vrednosti. Data Connector je dostupan korisnicima FourKitesa širom sveta, u svim industrijama.

izvor: fourkites.com foto: aircargoweek.com

Pročitajte i...