FourKites lansira novu prilagodljivu kontrolnu tablu „My Workspace“

FourKites vodeća svetska platforma za vidljivost transporta u realnom vremenu, koja pruža  izvršenje za 1200+ kompanija pokrenuo je „My Workspace“, prilagodljivu kontrolnu tablu koja prikazuje povezane uvide iz celog FourKites paketa proizvoda u jednom prikazu.

Nova funkcija omogućava korisnicima da brže pristupe kritičnim uvidima u lanac snabdevanja dok „koriste platformu FourKites kao jedinstven izvor istine za celu organizaciju — od operativnih korisnika do C-suite“.

Komentarišući izdanje, Priia Rajagopalan, glavni proizvodni direktor u FourKites-u, rekla je:

„Naši klijenti se oslanjaju na FourKites za kritične uvide u različite uloge i timove unutar njihove organizacije – uključujući salu za sastanke, gde su razgovori oko lanaca snabdevanja sada rutina. Moj radni prostor prikazuje uvide kako bi podstakao te razgovore, što rezultira većom vidljivošću i kontrolom oko kritičnih elemenata lanca snabdevanja kompanije.”

Preko novog interfejsa, korisnici kontrolne table će videti „trenutni snimak podataka lanca snabdevanja specifičnih za ulogu“ čim se prijave na platformu.

FourKites kaže da je My Workspace integrisan u čitav paket proizvoda, omogućavajući korisnicima da vide informacije kao što su performanse na vreme, emisije po režimu, oprema prema statusu zadržavanja i još mnogo toga.

Rukovodioci i operativni korisnici takođe mogu da konfigurišu My Workspace za sledeće jedinstvene slučajeve upotrebe:

Rukovodioci se sve više oslanjaju na podatke o vidljivosti u realnom vremenu za strateške inicijative, kao što su poboljšanje korisničkog iskustva i postizanje neutralnosti ugljenika. Da bi podržali te inicijative, izvršni uvidi My Workspace-a prikazuju istorijske podatke zasnovane na varijablama kao što su završene pošiljke, porudžbine, sastanci i vremenski termini, tako da rukovodioci mogu da prate trendove tokom vremena, prate napredak u svojim prioritetnim inicijativama i lako ih izveštavaju zainteresovanim stranama.

Operativni korisnici mogu da prilagode svoj pogled da bi prikazali uvide u realnom vremenu sa cele FourKites platforme, omogućavajući im da efikasno upravljaju izuzecima i donose brze odluke o aktivnim ili planiranim porudžbinama, pošiljkama, sastancima i još mnogo toga.

izvor&foto: trans.info

Pročitajte i...