EV DAYS 2022 – sajam električnih vozila

Drugi po redu sajam električnih vozila, EV DAYS, biće održan 8. i 9. septembra u hali Master Centar, na Novosadskom sajmu. Organizatori sajma, odnosno konferencije, posvećene elektromobilnosti, jesu kompanija Ninamedia i Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, dok je medijski partner manifestacije RTS.

Nakon uspešno realizovane prošlogodišnje manifestacije EV DAYS 2021, koju je posetilo preko 3.000 učesnika, i sa milionskim dosegom na kanalima oglašavanja, ništa manja očekivanja nisu ni od ovogodišnje manifestacije EV DAYS 2022. Organizatori pripremaju još obimniji izlagački deo, kao i testing zonu, na kojoj će posetioci moći da se bliže upoznaju sa dilerima vozila i električnim punjačima.

Pored brojnih konferencija, na kojima će se učesnicima, kroz interaktivno iskustvo i panel diskusije, predstaviti vodeće kompanije iz oblasti automobilske industrije, proizvođači komponenti, delova, punjača i softvera za EV i hibridnu automobilsku industriju, biće organizovan i IEEE 4 CHALLENGE, projekat namenjen studentima.

Inače, na događaju će biti prisutni predstavnici državnih, lokalnih i regionalnih institucija povezanih sa temom sajma, kao i predstavnici kompanija koji imaju iskustvo ili planiraju uvođenje održivih rešenja, baziranih na elektromobilnosti.

Detaljnije informacije na: www.ev-days.rs

*izvor: ev-days.rs; @evdays.rs; foto: unsplash.com

Pročitajte i...