E-cargo bicikle iz Francuske

Integrišući Kleuster proizvode kao dopunu svom asortimanu električnih vozila, Renault Trucks pruža profesionalcima efikasno i inovativno rešenje za isporuku u poslednjoj milji.

Renault Trucks je sada jedini evropski proizvođač sa tako širokim spektrom električnih vozila, koja varira između 650 kg i 44 t GVWR.

Vođen istom misijom dekarbonizacije profesionalne mobilnosti, Renault Trucks je udružio snage sa Kleusterom, proizvođačem električnih teretnih bicikala iz Liona, kako bi ubrzao proizvodnju i distribuciju Freegones e-cargo bicikala. Ovi teretni bicikli se sklapaju u srcu Renault Trucks industrijske lokacije Vensieuk i distribuiraju kroz evropsku mrežu proizvođača.

Njihova mala veličina i agilnost znače da mogu da se približe mestima isporuke, a samim tim i kupcima. Sa svojim dometom od 80 km, ovaj e-cargo bicikl može biti produktivniji od pomoćnog vozila i isplativiji, zahvaljujući niskim troškovima.

Izgrađen na jednoj šasiji, Freegones je jedini teretni bicikl na tržištu koji nudi 5 modula (kombi kutija, rashladna kutija, kutija prilagođena za transport hrane, platforma i kontejner za smeće), svaki sa svojim specifičnim karakteristikama. Navedeno je da nosivost iznosi do 350 kilograma, a u slučaju klasičnog sanduka, njegova zapremina je 2 m3.

Ova modularnost čini ovaj e-cargo bicikl idealnim za razne upotrebe, od prikupljanja ili dostave paketa ili namirnica, kurirskih usluga, zanatskih zanata, sakupljanja otpada, održavanja zelenih površina i sektora hrane.

izvor&foto: renault-trucks.com foto: kleuster.com

Pročitajte i...