Dvostruka godišnjica evro paleta

EPAL Evropsko udruženje paleta je osnovano 1991. godine kao međunarodno udruženje za standardizovane izmenjive evro palete i sada je zastupljeno u više od 30 zemalja. Sa trenutno cca. 600 miliona EPAL evro paleta u prometu EPAL evro paletni bazen za razmenu standardizovanih evro paleta predstavlja najveći otvoreni bazen za razmenu paleta na svetu.

Standardizovano. Kontrolisan kvalitet. Beskonačno upotrebljiv i zamenljiv.

1961. godine, Euro asortiman je izmišljen kao standardizovani zamenljivi asortiman. Početak jedinstvene priče o uspehu. Zamenljivost za kvalitet i kvalitet za osiguranje kvaliteta – ovo je jednostavna formula koja znači kvalitet i sigurnost za ljude i robu.

 EPAL – Međunarodno osiguranje kvaliteta

EPAL – tehnički propisi su osnova za međunarodnu uniformu i ujednačenost kvaliteta i standardizovanih dimenzija EPAL Euro asortimana. Opsežno EPAL osiguranje kvaliteta sa godišnjim pribl. 21.000 kontrola kvaliteta obezbeđuje neprekidne procese u međunarodnom skladištenju i transportnoj logistici.

Održivost i odgovornost

EPAL fond za razmenu evro paleta je prototip za održivu cirkularnu ekonomiju već tri decenije: ponovna upotreba, razmena, popravka i reciklaža EPAL evro paleta znači odgovorno upravljanje životnom sredinom i resursima. EPAL evro palete daju važan doprinos zaštiti klime smanjenjem emisije CO2.

Poslednja reč tehnologije

U 2021. brend EPAL je sinonim za kvalitet, sigurnost i održivost u logistici širom sveta. EPAL Euro asortiman je „State of the Art“ – u svakom pogledu.

izvor: etransport.si

foto: pixabay

Pročitajte i...