dnata i Kale Logistics Solutions razvijaju platformu za e-trgovinu

dnata se udružila sa kompanijom Kale Logistics Solutions kako bi razvila platformu e-trgovine sledeće generacije za teretnu zajednicu u UAE.

Partnerstvo će videti kako dve kompanije podižu postojeću platformu dnata, CALOGI, na novi nivo kako bi korisnicima pružile najbolje usluge u klasi, sve na jednom mestu, uključujući zakazivanje i upravljanje carinskim uslugama, putem naprednih digitalnih rešenja.

dnata je 2008. godine u Dubaiju pokrenuo CALOGI kao platformu za e-trgovinu koja menja igre. Nudi sveobuhvatnu, visoko integrisanu, isplativu trgovinsku platformu zainteresovanim stranama u lancu snabdevanja vazdušnim teretom, uključujući opšte prodajne agente, aviokompanije, špeditere, nezavisne dobavljače logistike i zemaljske upravljače. Izgrađen uglavnom za mala i srednja preduzeća (MSP), CALOGI omogućava zajednici tereta da nesmetano trguje u okruženju bez papira.

dnata-ova platforma zajednice nove generacije doneće dodatne pogodnosti za zajednicu tereta. Povezaće partnere sa svojim kupcima i vlastima na jednoj platformi, deleći informacije u realnom vremenu između svih korisnika.

Kupci će moći da integrišu platformu u postojeće tokove posla putem API-ja (interfejs za programiranje aplikacija) i da iskoriste sve inovativne funkcije dok se povezuju sa sopstvenim sistemom. Platforma će takođe pomoći kupcima da pojednostave postojeće procese brzo i efikasno, bez ulaganja u više sistema.

Bernd Leo Struck, viši potpredsednik kompanije dnata za UAE Cargo i DVC Airline Services, rekao je: „Stalno ulažemo u digitalna rešenja za poboljšanje korisničkog iskustva i pružanje vrednosti svetske klase za naše partnere. Naša nova platforma e-trgovine pomoći će našim partnerima u lancu snabdevanja i kupcima u Dubaiju da optimizuju svoje poslovanje i smanje troškove uz pomoć poboljšanih procesa i poboljšane vidljivosti njihovog poslovanja. Takođe otvara put za održiviji poslovni model, promovišući bezpapirnu i bezgotovinsku trgovinu kroz saradnju i automatizaciju. Radujemo se saradnji sa Kaleom na ovom uzbudljivom projektu.“

izvor&foto: aircargoweek.com

Pročitajte i...