DHL Express ponovo pokreće međunarodnu uslugu istog dana

DHL Express, vodeći svetski pružalac usluga međunarodne ekspresne dostave, ponovo je pokrenuo svoju međunarodnu uslugu istog dana za klijente u Velikoj Britaniji sa potrebama za hitnom dostavom ili sa artiklima koji se ne mogu poslati preko mreže Express.

Odabirom usluge istog dana osigurava se da će pošiljka biti poslata najbržim dostupnim načinom transporta, koristeći DHL-ove proverene specijalizovane pružaoce usluga. Usluga istog dana pruža klijentima pristup brojnim funkcijama za prilagođavanje procesa isporuke na osnovu njihovih specifičnih potreba, uključujući kurira na brodu koji će prenositi artikle od preuzimanja do predaje, koristeći namenska vozila za pošiljke sa potreba za kontrolom temperature i specijalizovanim transportom opasnih materija.

Dostupan svim kupcima, Same Day je posebno namenjen preduzećima koja mogu imati hitnu potrebu da pošalju kritične dokumente, medicinske potrepštine ili rezervne delove za uvlačenje u liniju potrebne za sprečavanje skupih kašnjenja, kao što su ona u vazduhoplovstvu, farmaciji, automobilskoj industriji i energetskom sektoru.

Dankan Heron, potpredsednik u DHL Express-u, rekao je: „U trenutnom okruženju sa lancima snabdevanja pod pritiskom i povećanjem proizvodnje tačno na vreme, kao i potrebom da se očuva reputacija brenda ispunjavanjem obećanja, prepoznajemo da je međunarodni isti dan usluga je važnija nego ikad. Kupci koji rezervišu uslugu istog dana preko nas mogu da iskoriste prednosti širokog spektra dobavljača od poverenja, koji su svi potpisali naše rigorozne SLA – tako da mogu biti sigurni da dobijaju najbolju moguću uslugu u vreme kada im je to potrebno.

Ponovnim pokretanjem svoje međunarodne usluge istog dana, DHL podržava svoje klijente da ispune sve veća očekivanja u pogledu opcija ubrzane isporuke. Uz prognozu tržišta istog dana da poraste na 26,4 milijarde dolara do 2027. godine, korišćenje DHL-ove brze i pouzdane usluge pomoći će preduzećima da steknu konkurentsku prednost. DHL-ova međunarodna usluga istog dana može se rezervisati preko Grupe za usluge podrške, uobičajenog DHL kontakta korisnika ili preko novog portala za postojeće DHL kupce.

Pokrenut ovog meseca, DHL-ov novi portal za klijente omogućava redovnim klijentima da imaju koristi od pojednostavljenog procesa rezervacije gde mogu lako da pristupe informacijama o planiranom preuzimanju i praćenju uživo kako bi bili sigurni da će njihove pošiljke biti isporučene na vreme i u potpunosti.

izvor&foto: aircargoweek.com

Pročitajte i...