DB Schenker za 150. korporativni jubilej dobija ekskluzivne adidas patike

Duh trčanja za 150 godina: DB Schenker 2022. slavi svoj 150. korporativni jubilej. Pod krovnom temom „150 godina podizanja života“ jubilarna godina predstavlja izazov koji motiviše zaposlene i njihove porodice i prijatelje širom sveta da broje svoje korake i prate sve fizičke i mentalne aktivnosti.

Do sada je preko namenske aplikacije za pametne telefone pređeno oko 70 miliona kilometara. Kao poklon za jubilej, sve registrovane zaposleni dobiće par ekskluzivnih adidas patika u brend bojama DB Schenker.

Jochen Theves, izvršni direktor DB Schenker-a, sam preuzima takmičenje, izazivajući zaposlene širom sveta da se takmiče sa njim u raznim aktivnostima. On kaže: „Trenutno vodimo najveću fitnes vežbu kompanije ikada. Veoma sam ponosan na naš tim širom sveta. Od januara, već smo od januara obišli globus više od 1.750 puta. Sa našim prepoznatljivim patikama za trčanje, svaki kolega iz DB Schenker-a će dobiti još jedan podsticaj da se svaki potez računa.”

Već uoči jubilarne godine, odabran je model patika iz kolekcije Adidas Supernova i prilagođen je sa adidas dizajnerskim timom. Ograničeno izdanje DB Schenker cipela sadrži boje brenda logističke kompanije i logo na rezi. Uglavnom se proizvodi od reciklirane plastike.

Za sva dostignuća u fitnesu svojih zaposlenih u 2022. godini, DB Schenker donira odabranim dobrotvornim organizacijama koje se odnose na posvećenost kompanije Ciljevima održivog razvoja UN. Za prvi kvartal godine, donacije će biti date WeForestu, za pomoć projektima očuvanja šuma i društvenim inicijativama u Brazilu i Etiopiji. Za drugi kvartal, prikupljeni novac ide u Ocean Conservancy, podržavajući naučno zasnovana rešenja za zdravije okeane. Neprofitna organizacija za zaštitu klime atmosfair je izabrana dobrotvorna akcija za treći kvartal. Partner za četvrti kvartal ove godine biće uskoro objavljen.

izvor&foto: dbschenker.com

Pročitajte i...