DACHSER započinje sa nedeljnim čarterom za SAD

Od kraja jula meseca, DACHSER Air & Sea Logistics saobraćaju relacijom Frankfurt-Chicago kao deo svog proširenog programa premium chartera. Počev od 10.08.2020. godine, DACHSER će vršiti transatlantsku rotaciju svakog vikenda. Kupci će imati koristi od fiksnih tranzitnih vremena i boljeg planiranja kapaciteta i cena.
Koronavirusna kriza dovela je do ozbiljnog nedostatka kapaciteta za prevoz tereta, što je, između ostalog, navelo DACHSER, globalnog logističkog dobavljača, na proširenje svog charter programa. Od prošlog vikenda u julu, specijalno zakupljeni Boingovi 747-400 su na relaciji Frankfurt – Čikago služili kao puni teretni brodovi.


„Danas su pouzdanost, fleksibilnost i okretnost važniji nego ikad u vazduhoplovnoj industriji“, ističe Timo Stroh, šef globalnog avioprevoza u DACHSER-u.


Bežična veza kopnenim prevozom

DACHSER-ova gusta mreža kopnenog transporta omogućava isporuku robe iz Frankfurta širom Evrope uz fiksno tranzitno vreme i standarde kvaliteta. U SAD-u, DACHSER takođe opslužuje Srednji zapad, kamionima sa aerodroma Čikago, preko servisnih partnera.
DACHSER-ovi puni charter kapaciteti osiguravaju pouzdanost, bez obzira na kolebljiva kretanja na tržištu. Još jedna prednost: roba velikog formata, opasna roba, poput baterija, i proizvodi pod kontrolom temperature iz sektora nauke o životu i zdravstvu, mogu se uzeti u obzir. Fiksna vremena polaska, uvek subotom iz Frankfurta, omogućavaju kasne isporuke krajem nedelje i na taj način pouzdano planiranje.

izvor: eurologport.eu
photo: pexels.com

Pročitajte i...