Çelebi Aviation proširuje svoje hladnjače na aerodromu u Frankfurtu

Kao deo pripreme za sve veći protok farmaceutskih pošiljaka, kompanija Çelebi Aviation otvorila je potpuno nove hladnjače na aerodromu u Frankfurtu (FRA). Generalni direktor Kristofer Liht dočekao je Maksa Konradija, starijeg potpredsednika kompanije Cargo u kompaniji Fraport AG, na ceremoniji otvaranja, imajući u vidu sve mere Covid-19.

Čak i tokom ovih nepredvidivih vremena, kompanija Çelebi Aviation ulaže u dalji rast, posebno u pripremi za hitno potrebne farmaceutske proizvode 2021. Uz dodatak tri pojedinačne hladnjače regulisane temperaturom, kompanija je povećala njihov ukupni kapacitet za više od 1400 kubnih metara.

Svi objekti su opremljeni sistemom nosača, što nam omogućava da skladištimo teret do tri nivoa. Pored toga, tri komore pružaju najsavremenije senzore za kontrolu temperature, kao i napredni alarmni sistem koji omogućava praćenje u realnom vremenu 24/7 za svoje kupce putem mobilne aplikacije.

Pored ove ključne investicije, Çelebi Cargo GmbH potpisao je ugovor o savetovanju sa IATA-om 2020. godine, kako bi postigao sledeću prekretnicu i postao potpuno sertifikovana kompanija CEIV 2021. godine. Kao član Air Cargo zajednice Frankfurt, Çelebi Cargo GmbH doprinosi razvoju Frankfurtske Rajne / Majne u jedan od vodećih aerodroma za prevoz tereta u Evropi, značajnim povećanjem postojećih hladnjača.

U kompaniji Çelebi Frankfurt Cargo uspeli su da zadrže visoku motivaciju i odlučnost čak i prolazeći kroz ove teške dane i fokusirajući se na svoj planirani rast. Sa potpuno novim hladnjačama obezbediće sve uobičajene temperaturne opsege, posebno za farmaceutsku robu u skladu sa očekivanjima i zahtevima svojih kupaca u 2021. godini i kasnije.

izvor@foto: stattimes

Pročitajte i...