Britanska logistička industrija odaje poštovanje Njenom Veličanstvu Kraljici Elizabeti II

Britanska logistička industrija odala je poštu Njenom Veličanstvu kraljici Elizabeti II. Podsećamo, kraljica Elizabeta II preminula je juče, a u nastavku teksta možete pogledati sažetak pojedinih reakcija i počasti kompanija i udruženja iz oblasti logističke industrije na tu temu.

Udruženje drumskih transporta RHA

U ime svih članova i osoblja RHA želimo da izrazimo svoja osećanja u ovom veoma teškom trenutku za kraljevsku porodicu.

Kraljičina vladavina je bila izuzetno duga i tokom tog perioda generacije radnika u industriji drumskog transporta su je volele i poštovale zbog njene uloge šefa države.

Njena smrt označava kraj jedne ere i želimo da odamo kolektivnu počast njenom radu i izuzetnom nasleđu, kao i da uputimo naše iskreno i duboko saučešće novom kralju i celoj kraljevskoj porodici.

Logistics UK

Poslovna grupa Logistics UK, njen odbor, osoblje i kompanije članice šalju svoje najdublje saučešće kraljevskoj porodici povodom smrti Njenog Veličanstva Kraljice Elizabete. Svet oplakuje izvanrednu ženu, koja je svoj život posvetila službi nacije i Komonvelta.

Pall-Ex

Duboko smo tužni što saznajemo za smrt Njenog Veličanstva Kraljice Elizabete II. Cela Pall-Ex grupa u ovom trenutku upućuje svoje iskreno saučešće kraljevskoj porodici.

Whites Transport Services

Počivajte u miru Vaše Veličanstvo. Služili ste gracioznošću i dostojanstvom. Vladavina kraljice Elizabete II 02.06.1953 – 09.08.2022. Svima ćeš nam nedostajati.

Templar European Logistics

Kakav tužan dan. Ova fantastična dama dala je sve za svoju zemlju i danas je nažalost preminula. Sa suzama u očima opraštamo se od verovatno najvećeg monarha kojeg je bilo koja nacija imala i srećni smo što možemo da kažemo da smo bili teo tog vremena.

Broughton Transport Solutions Ltd

Kakva žena! RIP Kraljica Elizabeta II.

Kraljevska pošta

Pridružujemo se ljudima širom Ujedinjenog Kraljevstva i širom sveta u žalosti za smrću Njenog Veličanstva kraljice Elizabete II.

Izražavamo najdublje saučešće Njegovom Veličanstvu i svim članovima Kraljevske porodice.

Transervice Group

Naše misli i molitve su sa Njenim Veličanstvom i porodicom.

Wincanton

Sa dubokom tugom saznajemo za smrt Njenog Veličanstva Kraljice.

Pridružujemo se svima onima širom Ujedinjenog Kraljevstva i Komonvelta koji su zahvalni za doživotnu službu koju je Njeno Veličanstvo posvetilo svom narodu.

Kraljevskoj porodici u ovom trenutku izražavamo iskreno saučešće.

Palletways

Naše misli i iskreno saučešće su sa kraljevskom porodicom u ovom trenutku dok se pridružujemo naciji u žalosti zbog gubitka neverovatne žene, HM kraljice Elizabete II.

Rest in peace.

Paletline Ltd

Kao naš najduže vladajući monarh, NJ.KV kraljica Elizabeta II bila je veoma voljena i poštovana ličnost širom nacije i šire. Neverovatno smo tužni zbog vesti o njenoj smrti i naše misli su u ovom trenutku sa kraljevskom porodicom.

Udruženje Pallet Networks

Počivaj u miru, Vaše Veličanstvo. Sjajan i divan javni službenik, koji je bio veoma voljen i koji će zauvek nedostajati. Živeo kralj.

*izvor: trans.info; foto: unsplash.com

Pročitajte i...