Blue Water prevezao 555 tona IT opreme do Kariba

Blue Water Shipping je u ime svog klijenta Atea Danska iz Evrope na Karibe prebacio 2.350.000 komada IT opreme težine 555 tona.

Od februara do aprila 2021. godine, Blue Water je izvršio svoj najveći avionski i čarter projekat ikad od Danske do Santo Dominga. 555 tona/ 3.000 kubika premešteno je u tri serije na komercijalnim letovima i 11 unajmljenih aviona. Takođe, na brodu je bilo i osoblje Atea Danske.

Kao tim, imali smo mesec dana da obavimo pripreme i rezervišemo sve letove, dogovorimo domaće postavke, koordiniramo robu iz EU i Kine do Danske, prepakujemo robu, pomognemo geodetima itd. Projekat je uključivao mnoga odeljenja u Blue Water-u i bio je veliki uspeh iskusiti sjajan timski rad tokom bliske saradnje“, kaže Jesper Nielsen, menadžer za nabavku i razvoj poslovnog vazduhoplovstva kompanije Blue Water.

U oktobru 2020. godine kontaktirana je kompanija Blue Water u vezi sa projektom Dominikanskoj Republici. Na osnovu zahteva zadatka, istražena je mogućnost korišćenja putničkih aviona velikog dometa koji su bili utemeljeni zbog COVID-19.

Ispostavilo se da je putnički avion sa avionima Boing 787 Dreamliner bio naš najveći partner za ovaj ugovor. Međutim, unajmili smo i tri teretna broda Boing 747-400. Dobar timski rad i pravi način razmišljanja bili su od suštinskog značaja, a rezultat je još jedan snažan pokazatelj koliko smo dobri u kreiranju prilagođenih rešenja za naše klijente“, navodi Nicolai Nørgaard, menadžer Global Air Charter-a.

Kao partner, Blue Water u velikoj meri podržava našu strategiju. Pravovremenom isporukom visokog kvaliteta po razumnoj ceni pokazali su veliku kompetentnost. Uspeli su da reše nepredvidiva pitanja sa velikom profesionalnošću tokom čitavog vremenskog okvira. Ovo sigurno neće biti poslednji put da je Blue Water pozvan da konkuriše za naše globalne projekte. Bilo je zadovoljstvo raditi zajedno sa Blue Water-om, a naš klijent nam se zahvalio rekavši: Hvala vam na profesionalnoj distribuciji. Zbog nas izgledamo dobro”. Direktor, logistika i globalne isporuke u Atei Danska, Søren Feldstedt.

izvor&foto: breakbulk.news

Pročitajte i...