AVANTURA ČEKA

Čovek je po prirodi nomad. Ljudi su hiljadama godina lutali tražeći svoje mesto pod Suncem. Nije ni čudo što u svima nama povremeno proradi gen koji nas vuče da putujemo, istražujemo nova mesta i uživamo u lepotama netaknute prirode. Kamper je naš savršeni saputnik. U kući ste, a niste. Parkirate svoju pokretnu kuću gde hoćete i zadržite se koliko hoćete, samo Vam kamper može pružiti ovakvu vrstu slobode. Zaboravite na rezervacije i loša iskustva sa hotelima, avionima i autobusima – sa kamperom ceo svet je na Vašem dlanu! Sami, u paru, porodično, sa prijateljima, istražujte, uživajte…
Osećate da je krajnje vreme da se ponovo povežete sa prirodom? Zamišljate kako ispijate prvu jutarnju kafu okupani zracima Sunca beskrajno uživajući u pogledu na netaknutu prirodu? Sve ovo ne mora biti samo plod mašte, samo je na klik od Vas – rentirajte Efex kamp vozilo i oživite snove!
U Efex iznajmljivanje kapera možete iznajmiti i dodatanu opermu: roštilj, rasklopivi sto sa četiri stolice, bicikle, posuđe, posteljinu i kvad sa prikolicom CF Moto 450.
Uslove najma kampera možete pogledati na sledećem linku https://www.iznajmljivanje-kampera.com/uslovi-najma.html

Kontakt:
Adresa: Aranđelovac, Ilije Garašanina 58
Telefon: +381 60 56 65 000
Email: rezervacije@iznajmljivanje-kampera.com
Radno vreme: 08-18h

Pročitajte i...