VFS pridružuje se inicijativi „digitalna zelena traka“ aerodroma u Briselu

VFS prijavio se da se pridruži inicijativi „digitalna zelena traka“ aerodroma Cargo Brussels (BRUcargo) koja zahteva potpuno bezpapirni postupak za kamionske operacije u čvorištu.

Inicijativa za digitalne zelene trake objedinjuje razne aplikacije – poput rezerviranja mesta za kamione i proizvode za dokumentaciju – koje je razvila softverska kompanija za teretne zajednice Nallian kako bi osigurala da svi procesi preuzimanja i odvoženja tereta na aerodromu budu u potpunosti bez papira.

Iako su kompanije uspele da ostvare operacije bez papira koristeći aplikacije po sopstvenom nahođenju, šema nalaže njihovo korišćenje kako bi se usluge klasifikovale kao digitalna zelena traka.

Usvajanjem BRUcargo Digital Green Lane, špediteri i kompanije za autoprevoznike imaće jasne prednosti poput prioritetnog pristupa i transparentnosti tokom celog procesa na kopnu. Zauzvrat, agenti za zemaljsku upravu imaju priliku da pomno upravljaju kapacitetom svojih kapija, da prilagode planiranje svog osoblja, da proaktivno pripreme prihvate za uvoz i da pre započnu pripremu odlaznog leta“ rekao je Han Van Steenvinkel, koordinator u teretnoj zajednici Air Cargo Belgija.

Koen Gouveloose, izvršni direktor iz Belgije, u kompaniji VFS, rekao je: „VFS želi da učestvuje i podržava digitalna rešenja koja poboljšavaju korisničko iskustvo i ukupnu efikasnost našeg poslovanja. BRUcloud već uveliko utiče na način na koji vazduhoplovna teretna zajednica u Briselu radi zajedno i obezbeđuje vin-vin scenario za sve zainteresovane strane. “

David Bellon, predsedavajući Air Cargo Belgije, dodao je: „Air Cargo Belgija se raduje saradnji sa VFS-om ​​i njegovim kupcima na primeni procesa zelenih traka i poboljšanju efikasnosti i kvaliteta za sve zainteresovane strane u zajednici.“

Prošle godine, VFS je bila jedna od brojnih kompanija na aerodromu koja je koristila novu aplikaciju za upravljanje Road Feeder-om koja nudi fleksibilne utore za odlaganje i sakupljanje tereta od strane operatera Road Feeder Services koji se mogu vremenski promeniti u skladu sa procenjenim vremenom dolazak poslao vozač kamiona.

izvor&foto: aircargonews