Swissport potpisao veliki ugovor o rukovanju teretom sa Lufthansa Group

Grupa Lufthansa se sada takođe oslanja na usluge Swissporta za rukovanje teretom na londonskom aerodromu Heathrow. Novi ugovor dopunjuje dugogodišnju saradnju širom Velike Britanije. Swissport sada opslužuje Lufthansu, SWISS i Austrian Airlines – koji su deo Lufthansa Grupe – na svim njihovim britanskim destinacijama. Swissport takođe nudi usluge prevoza kopnom.

Drago nam je što možemo da ponudimo svoje vrhunske usluge rukovanja teretom avionima Lufthansa Group na aerodromu Heathrow, gde godišnje prevezemo oko 11.000 tona za njihove avio-kompanije“, rekao je Jason Gaskell, glavni operativni direktor Swissporta (Cargo) u Velikoj Britaniji. & Irska. „Dodavanjemaerodroma Heathrow, Lufthansa Group se sada oslanja na naše usluge širom svoje mreže u Velikoj Britaniji, uključujući i transport između svih aerodroma.“

Ubuduće će Swissport rukovati avionskim teretom za približno 30 letova nedeljno, povezujući čvorišta Lufthanse, SWISS-a i Austrian Airlines-a u Frankfurtu, Minhenu, Cirihu i Beču sa Velikom Britanijom.

U Velikoj Britaniji i Irskoj, Swissport je pouzdan partner za 184 avio-kompanije na 27 aerodroma. Pod brendom ASPIRE, Swissport pruža uslužne ugostiteljske usluge na 21 aerodromu u Velikoj Britaniji i Irskoj.

izvor&foto: globalcargoinsight.com

Pročitajte i...