Sporazum DHL Express-a i SmartLink Malta

DHL Express i SmartLink Malta potpisali su sporazum o uvođenju dva novo preuređena teretna aviona Airbus A321-200, DHL-ovoj evropskoj vazdušnoj floti.

SmartLink je član porodice Avia Solutions Group, najveće vazduhoplovne poslovne grupe iz Centralne i Istočne Evrope.

Ovim sporazumom postavljen je novi zaštitni znak kada SmartLink Malta ulazi na teretno tržište.

DHL se ponosi kao globalni pionir u industriji kada je reč o uvođenju novih generacija konverzijskih vrsta teretnih vozila na tržište“, rekao je Geoff Kehr, viši potpredsednik,  DHL Express-a. „Stalna modernizacija naše flote najefikasnijim i najpouzdanijim teretnim avionima proizvedena je od vitalnog značaja za naš uspeh. Pošto smo predvodili svet razvojem i uspešnom implementacijom A330-300P2F, sasvim je prirodno da bismo nastavili dodavanjem manjeg aviona porodice A321 u našu globalnu teretnu flotu “.

Drago nam je što delimo vesti o najnovijem dodatku našeg portfelja klijenata. Podržavajući DHL sa dve teretne jedinice, naš partner unapređuje njihovu spremnost da odgovore na rastuću potražnju vazdušnog tereta “, dodao je Zigimantas Surintas, izvršni direktor, SmartLink Malta. „Želeli bismo da izrazimo najdublju zahvalnost čitavom DHL timu na njihovom uverenju da smo oboje voljni i sposobni da pružimo proizvod najviše klase u skladu sa njihovim očekivanjima. Ovaj razvoj je značajan korak napred u našim strateškim planovima za budućnost. DHL je ​​vodeći kapacitet vazdušnog transporta, a snažno partnerstvo presudan je faktor za još veći rast našeg poslovanja i na čistiji i održiviji način. “

izvor&foto: globalcargoinsight.com