Qatar Airways Cargo proširuje asortiman specijalizovanih usluga

Qatar Airways Cargo nastavlja da ubrzava svoj asortiman specijalizovanih usluga u proširenju ponude avio transporta.

Prevoznik sa sedištem u Dohi koristi svoju stručnost, prevezavši više od 1.400 vozila širom sveta u poslednjih godinu dana.

Nova usluga pod nazivom „Drive“ je dizajnirana da se fokusira na prevoz različitih tipova ličnih i komercijalnih vozila – uključujući moderne, vintage i sportske automobile – koristeći kako kapacitet držanja svojih redovnih putničkih aviona, tako i flotu teretnih vozila.

Osoblje je obučeno za rukovanje takvim specijalnim pošiljkama, uključujući organizovanje namenskih čarter letova, kao i za prevoz opasnih materija. Njegov tim utovarivača osigurava da su vozila bezbedno obezbeđena i nadgledana tokom svakog vazdušnog transporta.

Migel Rodrigez Moreno, šef kargo proizvoda u avioprevozniku, insistira da Drive predstavlja primer nepokolebljive posvećenosti avio-kompanije preciznosti i usredsređenosti na kupca. „Sa ovim proizvodom možemo kombinovati tehničku stručnost, iskusne timove i čarter rešenja kako bismo ponudili prilagođeno iskustvo za transport automobila.

Ponosimo se našim stručnim i posvećenim timovima koji su već nekoliko godina uključeni u transport vozila, uključujući vozila za mnoge svetske trkačke događaje. Naša rigorozna i pažljivo osmišljena obuka osigurava da naše posvećeno osoblje marljivo prati protokole rukovanja u svakoj fazi putovanja“.

U septembru je kompanija lansirala novi namenski proizvod „SecureLift“, prevezavši više od 9.000 tona dragocenosti i ugroženog tereta tokom 2022. godine, uključujući elektronsku opremu, novčanice i druge vredne artefakte, uključujući slike i osetljivu robu.

izvor&foto: aircargoeye.com

Pročitajte i...