Prvi Sany dohvatni slagač u Italiji

Prvi Sany Europe dohvatni slagač u Italiji isporučen je kupcu u Porto Marghera (Venecija).

Kupac najnovije generacije SRSC 4531 G5 dohvatnog slagača je Marcato Trasporti, koji se nalazi blizu terminala Trasporti Chiarentin u Molo A u Porto Marghereu, pored kapije TIV kontejnerskog terminala.

Mašina, slična dvema koje su isporučene kupcima u Francuskoj ranije ove godine (shvaćeno kao još jedna „prva“), isporučena je preko kompanije MPM Mobile Port Machinery Srl sa sedištem u Ovadi, koju vodi Carlo Grosso, koji je i menadžer prodaje za Sany Europe, GmbH u Bedburgu, Nemačka.

Pretpostavlja se da je mašina prodata Marcato Trasporti, privatnoj firmi specijalizovanoj za transport kontejnera.

Do danas jedino tržište u Evropi na kojem su Sany dohvatni slagači zaista izvršili uticaj je Velika Britanija, kroz iznajmljivanje i kratkoročni najam ugovorenih preko ekskluzivnog distributera i servisnog partnera Sany Europe na Britanskim ostrvima, Cooper Specialized Handling.

Proboj je napravljen u Španiji prošle godine, kada je Berže preuzeo tri dohvatna slagača na terminalu Port Nou. Ove mašine se isporučuju pod 5-godišnjim ugovorom o zakupu, nakon čega Berže ima opciju kupovine. Najmanje dve druge mašine otišle su kupcima na Iberijsko poluostrvo.

izvor&foto: worldcargonews

Pročitajte i...