NAM obnavlja ugovor sa Kuehne + Nagel-om

Network Airline Management i Kuehne+Nagel najavili su obnavljanje svog dugoročnog ugovora za dodatnih 12 meseci, zapečativši njihovo trajno partnerstvo do 2021. godine.
Izvršavajući najmanje četiri leta nedeljno iz Nairobija u Keniji, do Liege-a u Belgiji i Doncaster-a u Velikoj Britaniji, kapaciteta maksimalnog korisnog tereta od 120.000 kilograma po letu. Ovaj vitalni vazdušni most između Afrike i Evrope obezbeđuje snabdevanje svežim cvećem i povrćem u supermarketima kako u Velikoj Britaniji, tako i u kontinentalnoj Evropi.

Drago nam je što ponovo obnavljamo ugovor sa Kuehne+Nagel-om, kako bismo nastavili naše snažno partnerstvo narednih 12 meseci. Network Airline Management ima globalnu reputaciju jer svojim kupcima nudi fleksibilna, efikasna rešenja i ova usluga nije izuzetak. Kuehne+Nagel su jedan od vodećih svetskih dobavljača logistike u svetu, sa specijalnim znanjem u ovom kvarljivom sektoru i naše partnerstvo nastavlja da raste iz godine u godinu.“ – Andy Valters, komercijalni direktor Netvork Airline Management.

izvor@foto: caasint.com