HCLTech se udružuje sa SR Technics kako bi digitalno transformisao svoje poslovanje

HCLTech je objavio da je potpisao višegodišnji ugovor sa dobavljačem usluga održavanja, popravke i remonta SR Technics za digitalnu transformaciju svog poslovanja.

Sa sedištem u Cirihu, SR Technics radi sa širokom mrežom partnera i kancelarija za razvoj poslovanja u Evropi, Americi, Aziji i na Bliskom istoku, nudeći sveobuhvatna, potpuno prilagođena MRO rešenja za avionske motore, okvire i komponente uključujući tehničku podršku za preko 500 kupaca širom sveta.

HCLTech će implementirati novo greenfield SAP S/4HANA okruženje hostovano na Microsoft Azure koristeći RISE sa SAP-om. Prelazak na agilnu ERP platformu zasnovanu na oblaku omogućiće SR Technicsu da transformiše i pojednostavi svoje poslovne operacije, omogućavajući mu da modernizuje stek aplikacija i optimizuje operativne troškove IT-a. Da bi povećao svoju SAP S/4HANA primenu i buduće operacije, SR Technics će implementirati iMRO®, HCLTech-ov MRO industrijski dodatak za SAP. iMRO je pametno i veoma diferencirano softversko rešenje za održavanje, koje ima za cilj da poboljša ukupnu vidljivost i operativnu efikasnost. iMRO trenutno koristi više od 50 kupaca širom sveta, a SR Technics-ova primena je prva na SAP S/4HANA koristeći RISE sa SAP-om.

„Naš prelazak na SAP S/4HANA i usvajanje iMRO-a je tehnološka osnova SR Technics-ovog ‘ReSeT’ programa, jer nastojimo da smanjimo operativnu složenost i dodatno poboljšamo pružanje naših usluga klijentima,” Patrik Kuster, viši potpredsednik IT i rekao je izvršni sponzor programa ReSeT digitalne transformacije u SR Technicsu. „Kombinovana SAP i HCLTech ponuda bila je jedino rešenje koje je u potpunosti ispunilo naše jedinstvene poslovne zahteve. Pruža tehnološku osnovu za budućnost za optimizaciju i unapređenje rada naših motora. HCLTech-ovo znanje o industriji i ekspertiza SAP transformacije u kombinaciji sa njegovim globalnim i lokalnim mogućnostima isporuke zaista su se istakli kada je u pitanju odabir našeg tehnološkog partnera.”

„Radujemo se što ćemo povećati poslovnu transformaciju kompanije SR Technics sa SAP-om“, rekao je Pankaj Tagra, korporativni potpredsednik za Evropu i Afriku, HCLTech. „Ovaj ugovor naglašava snažno partnerstvo HCLTech-a sa SAP-om i naše inovativne mogućnosti inženjeringa proizvoda. SR Technics sarađuje sa mnogim velikim svetskim avio-kompanijama i proizvođačima vazduhoplovstva, što ovo čini značajnim angažmanom dok dalje razvijamo naše poslovanje u DACH regionu i širom sektora vazduhoplovstva širom sveta.”

„Oduševljeni smo što je SR Technics odabrao SAP S/4HANA kao svoju platformu za budući rast“, ​​rekao je Stefan Kraus, SVP – generalni direktor za diskretne industrije i energetiku i prirodne resurse u SAP-u. „Ovo je dodatna demonstracija jedinstvene ponude vrednosti RISE-a sa SAP-om u pomaganju organizacijama da prenesu osnovne poslovne procese u oblak. Zajedno sa HCLTech-om, imamo najbolju ponudu u klasi za MRO za organizacije kojima je potrebno da održavaju složenu, skupu i regulisanu imovinu.”

HCLTech je SAP globalni partner za strateške usluge sa preko 25 godina iskustva u vođenju kompleksnih programa transformacije SAP-a. HCLTech-ova SAP konsultantska baza je sada porasla na preko 10.000 širom sveta, sa lokalnim kancelarijama i konsultantima širom Amerike, Evrope, Azije i Afrike. HCLTech-ovo partnerstvo sa SAP-om omogućava organizacijama da pređu na Cloud SaaS model RISE-a sa SAP-om koristeći HCLTech-ove digitalne i aplikativne mogućnosti dok iskorištavaju svoja postojeća ulaganja u SAP konfiguraciju i proširenja.

izvor&foto: aircargoweek.com

Pročitajte i...