Dostava Qantas-ovih poklona za podizanje morala tokom Covid-19 krize

Qantas je stavio na raspolaganje deo viška svojih zaliha pidžama, pribora i grickalica, nakupljenih tokom krize COVID-19, u vidu paketa za negu, koji će moći da se pošalju direktno na vrata ljudi.
Uzimajući u obzir suspendovane međunarodne letove i većinu domaćih letova, Qantas je neplanirano ostvario prekomerne zalihe specifičnih predmeta, uključujući i pidžame biznis klase, komplete proizvoda od ASPAR kože namenjenih poslovnoj klasi, kao i Tim Tams čokoladice i grickalice za putnike u premium kabinama.
U Qantas-u su došli na ideju da sve pomenute stvari spakuju u pakete za negu, koji se mogu anonimno poslati kao „slučajni čin ljubaznosti“ prijatelju, članu porodice, odnosno bilo kome, ili kao poklon sa naznakom „obradujte se“.
Pojedinac može poslati do 10 paketa bilo gde u Australiji putem Qantas.com, za samo 25 dolara po paketu ili za 4.350 Qantas bodova, uključujući i dostavu.
Izvršni direktor za proizvode i usluge Qantas-a, Phil Capps, rekao je da avio-kompanija unapred skupno naručuje zalihe i uz minimalan broj letove, za posledicu dobija višak stvari u skladištu koje bi se mogle bolje iskoristiti da razvesele ljude.

Qantas PJ-ovi su uvek popularni, a s obzirom da ljudi provode puno više vremena kod kuće i žele da negde putuju, smatramo da će ovakav vid iznenađenja putem pošte biti vrlo dobro prihvaćen

Svaki paket uključuje:
• Spavaće odelo Qantas poslovne klase L / XL (pogodno za većinu)
• 1 Qantas Curates set za poslovnu klasu koji sadrži ASPAR Travel Essentials (kremu za ruke Sweet Orange & Shea, ultra hidratantni ovlaživač lica i balzam za usne Sweet Orange)
• 12 pojedinačno zapakovanih Tim Tams-a
• Pakovanje dimljenog badema od 200 grama (servira se u Qantas prvoj klasi)
• Pakovanje od 10 vrećica čaja od limuna i đumbira
Paketi za negu Qantas u prodaji su od 14. avgusta, putem qantas.com/rewardsstore sa besplatnim članstvom Qantas Frequent Flyer, koje je dostupno i onima koji nisu članovi i koji se mogu uključiti u program za slanje paketa.


izbor: qantasnewsroom.com.au
foto: Image by Squirrel_photos from Pixabay

Pročitajte i...