Atomic-sped d.o.o

UVEK NA PRAVOM PUTU!

Ideja o osnivanju kompanije Atomic-sped d.o.o. je nastala sasvim spontano, pokrenuta iskustvom i zrelošću sa neiscrpnom energijom mladosti. Sada već davne 2017. godine kupljeno je prvo vozilo i otvorena kancelarija u Šapcu. Akcenat je stavljen na međunarodni prevoz koji smo uspešno rešavali po celoj Evropi i svetu. Kako su potrebe klijenata rasle, kao i naša želja za pružanjem što kvalitetnije usluge, vozni park je proširen za još tri vozila.

2019. godine otvaramo kancelariju u Beogradu i zapošljavamo nove ljude koji svojim iskustvom nastavljaju da podižu visoke standarde kvaliteta kojima se ponosimo. Bilo da je u pitanju drumski, brodski, avionski ili železnički prevoz Atomic-sped može ponuditi najoptimalnije rešenje u datom trenutku.

Atomic-sped d.o.o. uspešno sarađuje sa svim najvećim brodarskim kompanijama i nudi usluge prevoza FCL i LCL kontejnerima iz svih delova sveta do glavnih luka u EU/TR/RUS/USA i dalekog Istoka.

Takođe možemo organizovati avio prevoz sa svih destinacija, od vrata do vrata. Bilo da je u pitanju uvoz ili izvoz, charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji, obezbedićemo najbrže rešenje preko guste mreže naših partnera.

Ukoliko želite možemo Vam pomoći prilikom izbora optimalnog logističkog rešenja. Na svaki Vaš upit odgovorićemo jasno i temeljno kako ne biste ostali u nedoumici I lakše doneli kvalitetne poslovne odluke.

Kada odaberete Atomic-sped d.o.o, zagarantovana je pouzdanost i visok kvalitet naših usluga. Vaše poverenje najvažniji je deo našeg poslovanja i u skladu sa tim i gradimo partnerstva. Na kraju, tu smo zbog Vas.

Pročitajte i...