INVOITIX AG – Unovčite Vašu transportnu fakturu odmah!

Kompanija INVOITIX AG, sa sedištem u Badenu, preko svog predstavništva u Srbiji, nudi transportnim kompanijama mogućnost brze naplate svojih transportnih faktura.

Za samo 48 sati po završetku transporta, prevoznici mogu unovčiti svoje fakture i u veoma kratkom vremenskom roku doći do svoje gotovine, odnosno naplate za svoje transportne usluge, umesto da čekaju izvestan period na to.

Kako zapravo radi INVOITIX AG

INVOITIX AG nudi usluge fakturisanja transportnim i logističkim kompanijama, koje posluju u međunarodnom saobraćaju u celoj Evropi. INVOITIX AG zapravo kupuje račune odnosno fakture, ujedno upravljajući potraživanjima, pružajući prevoznicima brzi (48 sati) obrt preko potrebnog novca za svoje realizovane transportne ture.

Koje usluge INVOITIX AG

Portfolio usluga kompanije INVOITIX AG uključuje finansijske usluge za transportne i logističke kompanije koje posluju ka i u EU. Kompanija nudi usluge fakturisanja prevoznicima bilo koje veličine, u rasponu od velikih međunarodnih transportnih korporacija, preko srednjih firmi sa sopstvenim voznim parkom, pa sve do početnika u ovom poslu.

Pomažući prevoznicima da se koncentrišu na ono što rade najbolje, a to je transport, najveći deo poslovanja INVOITIX-a zasniva se na kupovini računa, sa jasnom porukom prevoznicima: „Vi uspešno izvršite isporuku, nama dostavite podatke o transportu putem naše aplikacije, a mi vam  isplaćujemo novac u roku od 48 sati za cenu vašeg transporta.“

Šta sve nudi INVOITIX AG?

Pored već pomenutog finansiranja transportnih faktura u kratkom roku, tu je baza podataka o dužnicima širom Evrope, koja zapravo domaćim klijentima predstavlja kreditnu zaštitu  od nenaplativih faktura i poteškoća u saradnji sa dužnicima. Slanje originalnih dokumenata dužnicima jeste veliki trošak domaćim kompanijama. Međutim, INVOITIX se i tu približio klijentima, nudeći im uslugu da originalnu dokumentaciju za naplatu fakture dostave kancelariji u Beogradu, umesto da svu dokumentaciju šalju u inostrastvo.

Digitalizacija kao zaštitni znak

U cilju lakšeg i bržeg servisa, klijentima je na raspolaganju aplikacija kompanije INVOITIX AG, kojoj klijenti mogu pristupiti bilo, putem interneta. Aplikacija za pregled statusa faktura i dnevnih izveštaja o plaćanju razvijena je da omogući klijentu pregled sa bilo kog uređaja koji odabere. Bilo da je reč o desktop računaru, tabletu ili mobilnom telefonu, klijenti mogu pronaći pristup informacijama koje su im potrebne i na dohvat ruke.

I tu nije kraj, jer kompanija užurbano nastavlja sa razvojem i daljom digitalizacijom…

Bez barijere u međunarodnim pregovorima

Transportne firme svakodnevno prevoze robu širom Evrope koristeći opsežne sisteme puteva i autoputeva, ostavljajući za sobom hiljade pređenih kilometara. Istovremeno, INVOITIX AG ostvaruje kontakte sa više od 5.000 različitih evropskih kompanija, osiguravajući da će plaćanja za sve te kilometre biti izvršena na vreme. INVOITIX AG ima pespektivan tim stručnjaka za rad sa fakturama i potraživanjima, koji su u stanju da jasno i lako pregovaraju o fakturisanju i kontrolišu sve probleme, i to na maternjem jeziku dužnika.

U kompaniji su izuzetno ponosni na kvalitet podrške koju pruža njihov tim i uvereni su da ćete i vi biti!

Kratak osvrt na to kako je rastao INVOITIX…

Kompanija je osnovana 2018. godine. Na domaćem tržištu INVOITIX posluje od septembra 2018. godine. Samo na Balkanu INVOITIX broji više stotina zadovoljnih klijenata. Za samo dve godine, kompanija je finansirala preko 50.000 računa, vrednih 17 miliona evra.

            Kontakt:

web: www.invoitix.com

e-mail: officebelgrade@invoitix.com;

tel: +381695566784; +381695566837;