Digitalna platforma NadjiTuru i PONY EXPRESS

NadjiTuru.rs predstavlja digitalnu berzu tereta i transporta koju je kreirala IT kompanija BAD SISTEMS iz Niša. Neophodnost digitalizacije i modernizacije u oblasti logistike i transporta prepoznata je kao sledeći korak ka uspešnijem poslovanju. Profesionalni vozači na samoj platformi mogu obezbediti dvostruku zaradu i uvek pun kamion, a sve firme kojima je transport robe neophodan na platformi mogu besplatno postavljati ture.

O NAMA

BAD SISTEMS je mlada, perspektivna firma osnovana 2016.godine i danas broji 13 članova. Cilj našeg tima je da svoja znanja iz oblasti savremenih tehnologija podelimo sa zajednicom u kojoj živimo i tako pomognemo razvoju drugih grana privrede. BAD SISTEMS tim čine profesionalci iz oblasti programiranja, marketinga, dizajna, finansija i menadžmenta koji svakodnevno unapređuju svoje znanje i veštine. NadjiTuru.rs nastala je iz ideje o optimizaciji logistike i transporta. Želimo da doprinesemo ovoj oblasti poslovanja koja je u našoj zemlji na početku razvoja.

NADJITURU

Zahvaljujući platformi za organizovanje transporta i logistike NadjiTuru.rs danas je moguće ostavriti saradnju sa pouzadnim vozačima, špediterima i svima kojima je transport tereta neophodan. Cilj digitalne platforme je jednostavnija organizacija transporta i logistike, povezivanje profesionalnih vozača sa velikim brojem logističkih firmi i neometan ekonomski razvoj na teritoriji Republike Srbije.

Republički zavod za statistiku izneo je podatke o povećanju prevoza robe u 2019.godini u odnosu na prethodnu za 2,7%. Najveći rast je ostvaren u drumskom saobraćaju – 21,2%. U vreme vanredne situacije izazvane virusom korona transport u našoj zemlji nije stao, ali se svakako suočava sa izazovima u pogledu ekonomske likvidnosti i bezbedne organizacije posla.

Prednosti korišćenja NadjiTuru.rs iz ugla profesionalnog vozača:

  • Bolja organizacija radnog vremena
  • Uvek dostupno biranje tura
  • Povratne ture i dvostruka zarada
  • Veća konkurentnost na tržištu
  • Besplatno postavljanje slobodnih kamiona

Uz NadjiTuru.rs profesionalni vozači mogu organizovati radnu nedelju po sopstvenoj želji i ostaviti dovoljno slobodnog vremena za uživanje sa porodicom. Prevoznici imaju mogućnost da biraju ture u bilo kom trenutku jer platforma radi 24/7. Otključavanje jedne ture košta 50 Točkića, a 1 Točkić jednak je 1 dinaru. Za 9000din mesečno može se otključati neograničen broj tura. Dvostruka zarada je zagarantovana uz uvek pun kamion. Unesite osnovne podatke i registrujte se na platformu NadjiTuru.rs jer ćete dobiti mogućnost organizovanja tura koje želite da vozite i besplatno postavljanje slobodnih kamiona na Berzu kamiona.

Prednosti za sve firme kojima je prevoz robe neophodan:

  • Besplatno postavljanje tura
  • Bolja organizacija poslovanja
  • Istaknute ture
  • Zadovoljni klijenti
  • Berza slobodnih kamiona

Besplatno postavljanje tura omogućeno je svim korisnicima koji se registruju na strani ponuđača ture. Saradnja sa pouzdanim partnerima za prevoz robe je zagarantovana zbog prethodne verifikacije svih profila. Organizujte transport i logistiku prema potrebama klijenata, jer pouzdani prevoznici sami nalaze ture koje ste postavili. Isticanjem ture na platformi može se brzo doći do sigurnog prevoznika i hitne isporuke, a sve u cilju zadovoljnog klijenta. Opcija istakni turu iznosi 100 Točkića, jedna istaknuta tura za samo 100dinara. 100 Točkića ꞊100rsd.

NADJITURU I PONY EXPRESS

PONY EXPRESS beta verzija programa testirana u saradnji sa našim poslovnim partnerima pokazala je veliki potencijal na putu digitalne transformacije. Želimo da doprinesemo bržem transportu robe, efikasnoj unutrašnjoj organizaciji i lakšoj komunikaciji između poslovnih partnera i zato je PONY EXPRESS postao deo NadjiTuru.rs platforme.

Naša pobednička kombinacija jeste kompletna integracija PONY EXPRESSA u već proverenu platformu berze tereta i transporta NadjiTuru. Platforma NadjiTuru u potpunosti obezbeđuje rešenje u vidu logistike, specijalizovana je za prevoz željene robe prema težini i u skladu sa potrebama onog ko traži turu (za prevoz svoje robe). PONY EXPRESS će u kombinaciji sa NadjiTuru ponuditi krajnjem korisniku neophodne vrednosti. Brz i efikasan prevoz robe na željenu adresu, SMS informacije o dostavi paketa i URL link za praćenje pošiljke.

Sama platforma berze i tereta neće se oslanjati samo na kurirske službe, pred kojima se postavlja izazov u transportu sve većeg broja paketa. Ukoliko imate prodavnicu delova za automobile i želite da Vaš paket stigne bezbedno do cenjenog kupca, korišćenje PONY EXPRESS dodatke je rešenje za vas. Jeftinije rešenje jesu kombi prevoznici. Dostava na kućnu adresu će postati efikasnija i jeftinija. Sistem na kome smo radili nekoliko meseci unazad povezuje kurirske službe, prodavnice razne robe, a sada uključuje i kombi prevoznike po jedinstvenoj tarifi naplate.

PLANOVI ZA BUDUĆNOST

Potencijal digitalne platforme NadjiTuru.rs je u širenju na balkansko tržište. Povećanjem broja korisnika i autoprevoznika pružiće se mogućnost rasta izvoza drumskim saobraćajem u zemlje u regionu što će direktno pogodovati ekonomskom rastu malih i srednjih preduzećia na Balkanu.. Platforma se u narednom periodu širi na balkanske zemlje, počevši od Makedonije, Bosne i Hercegovine itd. Potencijal predstavlja i indirektni uticaj na rast bruto domaćeg proizvoda koji će uticati na kvalitet života svakog građanina u Regionu.

Pročitajte i...