Selidbe SD Beograd

Preduzeće Selidbe SD Beograd , specijalizovano za selidbe i prevoz u Beogradu, Srbiji i inostranstvu, u portfoliju svojih usluga, između ostalog, obavlja: demontažu i montažu nameštaja i elektro-aparata, pakovanje i zaštitu stvari za selidbu, iznošenje i utovar stvari, prevoz stvari i putnika u procesu selidbe, istovar i raspakivanje i postavljanje nameštaja i ostalih stvari nakon selidbe.

Sa višegodišnjim iskustvom na poslovima selidbi, ali i na pružanju usluga prevoza, skladištenja, logističkih usluga, i niza dodatnih usluga, stručan tim firme Selidbe SD Beograd će se pobrinuti da se selidba vaših stvari realizuje na bezbedan i profesionalan način i to na područjima: centra Beograda, Vračara, Palilule, Zemuna, Mirijeva, Banovog Brda, Senjaka, Jajinca, Zvezdare, ali i na području Srbije i inostranstva.

Posebno se ističu sledeće usluge: međunarodne selidbe, međugradske selidbe, pakovanje i sortiranje stvari, selidbe teških stvari, selidbe klavira, ordinacija, teške metalne kase i sefove, klavire, TA peći i slično.

Selidbe SD Beograd poseduju vozni park, redovno održavan, dobre strategije procesa selidbi, najsavremenije logistički alate i opremu, a tu su i profesionalni vozači i radnici, koji pomažu u pronalaženju adekvatnih rešenja kao odgovor na zahteve klijenata.

Na sajtu ove uspešne firme www.selidbeiprevozsd.rs možete pronaći zanimljive blogove o zanimljivostima iz domena selidbe i prevoza, poput naslova: Šta bi sve trebalo uraditi pre selidbe?, Kako se izboriti sa stresom selidbe?, Gradska selidba, a posebno bi izdvojili: Šta ako vam je potrebno preseljenje u mirnije ili seosko područje?

Zakažite selidbu svojih stvari, obratite se za besplatnu procenu selidbe ili postavite pitanje. Na raspolaganju su vam kontakt podaci:

U nastavku pogledajte foto-galeriju kompanije Sedidbe SD Beograd:

Pročitajte i...